Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WWW.SIMOSSHOW.BLOGSPOT.COM

338.  Ελλαδα - Ακτη Ελεφαντοστου.   Σημερα ο Σαντος θα επιχειρισει να κανει την υπερβαση και θα τα καταφερει.   Ολοι σημερα ειμαστε με την ομαδα μας.  Την ομαδα που μας χαρισε ανεπαναληπτες στιγμες θριαμβου.   Και εμεις αντι να επαινουμε κατηγορουμε.  Ναι ισως καποιοι εχουν δικαιο.  Εχουμε μεγαλους ηλικιακα παικτες που δεν πηραν ακομη συνταξη απο την Εθνικη.  Ομως η εμπειρια πρεπει να ποτιστει με τα ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ και να γινει η ομαδα δυνατη και παραλληλα να ανεβει επιπεδο , αυτο που χρειαζεται στην παρουσα φαση δηλαδη.  Οτι εγινε εγινε και παμε με αυτα τα οπλα που διαθετουμε να παρουμε την προκριση στους 16.   Γιατι οχι;   Εφυγαν μεγαλες ομαδες Εθνικες για τα σπιτια τους που εφυγαν σαν να μην ηρθαν καν.  Εμεις δινουμε εναν αγωνα σταθμο και πρεπει να ειμαστε ενωμενοι σαν μια γροθια και να κερδισουμε την Ακτη.  Παμε με το σημειο 1 και 3,50.  ΕΛΛΑΣ ολε ολεεεεε.

337.  Κοστα Ρικα - Αγγλια.  Η Αγγλια με δυο ηττες εκανε φτερα σαν την ALLWAYS.   Πηρε τον μπουλο.  Το λιγοτερο π[ου θα 'χει να κανει ειναι να νικησει.  Ας παρουμε νικη ημιχρονου για την Αγγλια.  2 Ημιχρονου.   Αυτο θα παιξουμε.

339.  Ιαπωνια - Κολομβια.  Μονο αν θελουν να βγαλουν <<ευκολη>> ομαδα στους 16 θα χασουν οι Κολομβιανοι.   Το σημειο 2 για μια Κολομβια με ορεξη για μπαλα και αυτοπεποιθηση.  Τρομερη και δυνατη.  Το 2 στο 2,10.

336.   Ιταλια - Ουρουγουαη.  Αν κανει την υπερβαση η Ιταλια τοτε ναι θα παρει το ματς.  Το θελει.  Η Ουρουγουαη θεωρω οτι ειναι ενα τοσο δα κλικ κατω.  Θα ρισκαρω φευγοντας απο το Χ στο σημειο 1 με 2,65.
Αυτα ειδε η σελιδα αυτα καταθετει.
Γεια σας και να εχετε μια υπεροχη ημερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.