Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SIMOSSHOW.


Καθομαι σκεφτομαι και λεω.   Πρεπει να πληρωσαν πολλα με τα αποτελεσματα που ετσι οπως βγαινουν θαρρεις ειναι δωρα για τον παικτη.
Απο σημερα δεν εγγυουμαι σε κανεναν και τιποτε.   Τι θελω να πω;   Οτι απο σημερα μπορει να μην βγαινουν ορθολογικα τα αποτελεσματα;   Εσυ -εις θα αποφασισεις -ετε παικτη.

Πασαλιδη 134.  Στο μεγαλο παρκο.  Στην Καλαμαρια. Τηλ. 2310.446.794 - 2310.458.222.

Βελγιο - Αλγερια. ( 1.  1,27.  Χ.  4,75.  2.  9,00. ).
Στις 19,00 θα αρχισει αυτος ο αγωνας.   Οι Ευρωπαιοι του Βελγιου φαβορι μιας και το ποσοστο στο σημειο 1 ειναι μολις 1,27 δειχνει οτι θα παρουν το ματς.   Με το ποσοστο ομως δειχνουν να παιρνουν το ματς.   Αν δεις παικτη την Αλγερια θα αλλαξεις πλευση.    Τελικα μας δουλευουν η οχι;   Τα γερα πορτοφολια τωρα αρχιζουν.  Και παραλληλα λεμε εμεις το μεγαλο κολπο.     Μηπως να ξερουν  τοσα πολλα και να δινουν μονον 1,27;   Μηπως για να παμε ολοι μας στο Χ2 Διπλη ευκαιρια και να μας νικησει το τερας;   Κι' ας παει να μας νικησει.  Τι θα παρει;   Ψιχουλα.  Αυτοι νιαζονται για τα πολλα χρηματα.   Το Βελγιο καλη ομαδα δεεν λεει κανεις το αντιθετο.   Ομως θα παιξει με την ψυχωμενη Αλγερια και  κρινουμε εμεις οτι δεν θα μπορεσει να την νικησει.   Στο ψαχνο παικτη τωρα.
Ο Σκορακιας μας παει σε ενα μεγαλοπρεπες 2-2 .  Το 4-6 οι συντηρητικοι το Χ οσοι θελουν κονομα και το σκορ οσοι θελουν τρελα παπελια.   Το Χ στο 4,75.

Βραζιλια - Μεξικο.  ( 1,27.  Χ.  5,15.  2.  8,25. ).
Τελευταιες ενδειξεις ενω ειχα το Μεξικο πολυ καλο συνολο με αναγκαζουν να παρω τα λογια μου πισω.   Το πρωτο ματς εδειξε στοιχεια ικανοποιητικα.   Γενικα ομως δεν με πειθει οτι μπορει να κανει την εκπληξη η ακομη ακομη να σκοραρει.   Στο δευτερο θα παιξει καλα αλλα στο δευτερο θα παιξει καλυτερα και η Βραζιλια κρινουμε.   Μιλανε για μια Βραζιλια καπως δηθεν.
 Να δουμε και σημερα ομως για να κρινουμε τους οικοδεσποτες.   Νικη απλα και μονον νικη.  Πανω απο 3 γκολ θα πετυχει η Βραζιλια ; Ρωτησε ενας φιλος.   Καταλυτικος ο Σκορακιας.  Ναι λεει.  Πανω απο 3 γκολ.  Η στηλη παιζει 1/1 Ημιχρονο Τελικο.  Δηλ. για την ακριβεια προτεινει.   Τα μικρα σημεια σε ποσοστα τα αγνοουμε εμεις εδω.    Ο Σκορακιας θα παιξει ενα τρελο 4-2 σκορ.

Ρωσια - Ν. Κορεα.  ( 1. 1,65.  Χ.  3,45.  2.  4,60 ).
Στις 01.00 το τελευταιο ματς του Μουντιαλ με τους Ν. Κορεατες απλα τρεχαντηρια να μην πατανε καλα στο γηπεδο.   Οι Ρωσοι να κανουν νικη με σκορ 3-0 μας λεει ο κυριος Σκορακιας.
Το 1/1 Ημιχρονο Τελικο απο τον Ημιχρονοπουλο Τελικιδη κρινεται αναγκαιο.  Παντως οι Ν. Κορεατες τρεχουν και αυτο ισως μας κανει να σκασουμε λεμε εμεις.   Δεν φοβαται ο Σκορακιας.

 Τι θα κρατησεις;
314.  Χ.  4,75 παιζουμε εμεις.  Το Χ2 η το 4-6 για τους ατολμους και το  2-2 σκορ το Βελγιο.
316.  1/1 Ημιχρονο Τελικο και ο Σκορακιας 4-2 σκορ η Βραζιλια.
315.  1/1 Ημιχρονο Τελικο και ο Σκορακιας 3-0 σκορ η Ρωσια.

Βαζουμε λιγα απο τα εκ νεου κερδισμενα μας και περιμενουμε να δουμε κυριως Μουντιαλ.
Δεν ξερω ποσοι απο εσας παιζετε LIVE ομως προτιμησα να βγω και για μπυριτσα και για κοτουλα στα καρβουνα στο MAGIC CHICKEN το δικο μας στεκι στο παρκο της Πασαλιδη εδω στην εξωτικη Καλαμαρια Θεσσαλονικης.
Χαιρετισμους σε ολον τον κοσμο καθως οι επισκεψεις σας μας δειχνουν τουλαχιστον την τοποθεσια σας και ετσι εχουμε την χαρα να βλεπουμε τα μερη που διαβαζουν και προτιμουν εμας απο τοσους μα τοσους αλλους ειδημονες του στοιχηματισμου.
Σεμνα και ταπεινα προχωραμε.   Κι αν χασουμε η χανουμε παικτη ειναι μεσα στο προγραμμα.
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ .   Λιγα βαζουμε πολλα παιρνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.