Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2-1.

107.  Γκαις - Ασιρισκα.  Δεν ειναι κακη η Γκαις αλλα ουτε και καλη.  Η Ασιρισκα δεν δειχνει να μπορει να παρει το ματς.  Μεταξυ τους η Ασιρισκα μετραει 5 νικες εναντι 1ας της Γκαις.  Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,30.

110.  Σιριανσκα - Χουσκβαρνα.  Το σημειο Χ με 3,35 αποδοση.

 ''Η Ελλαδαρα στους 8 καλυτερους του κοσμου.   Τωρα εμεινε η Κοστα Ρικα.  Δηλαδη 90' αγωνιστικα λεπτα γιατι τους εχουμε και αυτους δικε μου.  Ναι σε λεω !!!''

Και μια αναδημοσιευση καθως συμπλεουμε τις περισσοτερες φορες με τα σημεια του Μουντιαλ της Βραζιλιας.   Απο το WWW.SIMOSSHOW.BLOGSPOT.COM

340.  Βοσνια - Ερζεγοβινη - Ιραν.  Σκληροτραχηλο το Ιραν με μολις ενα βαθμο θα θελησει να δειξει για αλλη μια φορα οτι ηταν καλο και προσπαθησε σε αυτον τον ομιλο.
Η Βοσνια  με δυο ηττες παιζει το τριτο και τελευταιο της ματς.  Δεν ησαν ουτε οι Βοσνιοι κακοι απ' εναντιας.       Το Ιραν θελουμε να νικησει.  Το σημειο 2 στο 3,05.

341.  Νιγηρια - Αργεντινη.    Η Νιγηρια δεν εχει αυτο το κατι παραπανω για να πλασουμε σεναριο νικης.  Δεν παυει ομως να ειναι αξιομαχη και αποτελεσματικη.  Προσεγμενες θαρρεις νικες χωρις μεγαλη εμφαση στο τελικο σκορ η Αργεντινη.      Το 2-3 γκολ αν και υπαρχει ο Μεσι.   Σε ελευθερο πονταρισμα θα παρω το 1Χ Διπλη ευκαιρια η σκετο το σημειο Χ με 3,50 αποδοση.   Στα υπ' οψιν μου και το μεγαλο πονταρισμα υπερ της Αργεντινης χαχαχαχαχα.

342.  Ισημερινος - Γαλλια.  Δεν φοβαμαι αυτην την Γαλλια ουτε και με ηττα.   Οχι , δεν απολογουμαι για τυχουσα αρνητικη της εμφανιση , οχι.   Απλα λεω αν.   Παντως παιζει καλα με Ευρωπαικες ομαδες.   Τις στεναχωρει.  Θελω γκολ και απο τον Ισημερινο ενω το σκορ που βγαζω ειναι το 1-2.
Οι Γαλλοι ειναι για πολλα περισσοτερα καθως διαλυουν αμυνες.  Εχουν την ομαδα και το κανουν.  Το σημειο 2 με μολις 1,70 ειναι καλο.   Ποσο να μας το δωσει;   Καλο ειναι.

343.  Ονδουρα - Ελβετια.  Η Ελβετια το θελει το ματς.  Το θεμα ειναι τι να το κανουμε εμεις το 1,33;  Θελετε να μεγαλωσουμε το σημειο;   Εμεις οχι.  Απλα τονιζουμε την νικη της Ελβετιας.

Ετσι βλεπουμε την ροη των αγωνων.
Μεθυσμενοι ακομη απο το νεκταρ της νικης - προκρισης επι ενος σπουδαιου αντιπαλου βαζουμε πλωρη για τους 8 του παγκοσμιου ποδοσφαιρικου στερεωματος οταν ακομη η Αγγλια η Ιταλια η Ισπανια και η Κροατια εχουν γυρισει αποκλειομενες στις χωρες τους.
Καλη συνεχεια και καλα ταμεια.   Καλημερα σε ολους.
Γεια σας.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.