Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...............................

117.  Σειναγιοεν - Χονκα.  1.  1,90.  *** 2-1.
115.  Κουοπιο - Μαριεχαμν.  1.  1,80. *** 1-3
116.  Μιλικοσκι - Ροβανιεμι.  Σας δειχνει εδρα αλλα ετσι οπως ειναι οι δυο ομαδες τωρα στην παρουσα φαση το Χ δειχνει να ερχεται μεταξυ τους.  Χ και 3,55.  ***  1-1.
118.  Βαρναμο - Βαμπεργκς.  Στο Χ θα πανε δυο ομαδες που ειναι προσεκτικες.  Βεβαια η Βαρναμο προσπαθει να παει το καθε ματς στην νικη.  Στην Βαμπεργκς λοιπον εναποθετουμε τις ελπιδες μας για το σημειο Χ και την αποδοση στο 3,25.  *** 1-1.
**********************************
**********************************

332.  Αυστραλια - Ισπανια.  (6,50 - 4,35 - 1,37).  Καλα μπηκε στην διοργανωση η Ισπανια αν και εδειχνε οτι εκανε νικες απλα και μονον και οχι επιβλητικες.  Λεγαμε οτι δεν θα υπαρξει προβλημα και αργα αργα θα πατησει γκαζι.  Δεν το εκανε ομως ποτε αυτο και βρεθηκε να μετραει δυο ηττες την πρωτη μαλιστα θα την θυμαται για πολλα χρονια μετα το 1-5 απο τους Ολλανδους.  Ηρθε και η Χιλη που την πεταξε εκτος 16 οριστικα.     Απο την αλλη η Αυστραλια και αυτη με δυο ηττες αποκλειστηκε για την συνεχεια.  Η αληθεια ειναι πως αν ηταν σε αλλο ομιλο θα περνουσε καθως εδειξε πολυ καλα στοιχεια.   Στο παιχνιδι τους δεν θα παω με την Ισπανια και θα παρω την ισοπαλια οσο δυσκολη κι αν ειναι.   Μπορει και να προηγηθει στον αγωνα!!!   Για τον λογο αυτον θα παιξω (Ημιχρονοπουλος Τελικιδης) 1/Χ Ημιχρονο Τελικο.    Η καλη Ισπανια το παιρνει το ματς σχετικα ευκολα.  Δεν υπαρχει ομως καλη Ισπανια εδω και καιρο.

333.  Ολλανδια - Χιλη.   (2,35 - 3,15 - 2,70).   Με βαση αυτα που μας εδειξε η Χιλη , το λιγοτερο που εχω να κανω ειναι να μην την βαλω να χασει κιολας!  Δεν θα φαει προλογο απο την Ολλανδια.  Εδειξε οτι στεκεται καλα υπο πιεση και μπορει να αναχαιτιζει σποραδικες επιθεσεις.   Βαζω λοιπον στις οποιες επιθεσεις των Ολλανδων STOP και στις επιθεσεις των Χιλιανων να μπερδευουν το συστημα των Ευρωπαιων.
Θεωρω πιο επικινδυνη ομαδα την Χιλη και κατευθυνομαι ως προς το σημειο 2.  Το σημειο 2 λοιπον με 2,70 αποδοση.

335.  Κροατια - Μεξικο.   (2,40 - 3,30 - 2,60).  Δεν τα παει καλα με Ευρωπαικες ομαδες το Μεξικο.  Οι Κροατες θα φουλαρουν για νικη και δεν θεωρω οτι θα δουμε ξανα εμφατικο σκορ (0-4) οπως με το Καμερουν.   Εδω τους εχουμε απο ενα γκολ (1-1) καθως το Μεξικο αυτο δειχνει να θελει.   Αυτο θελουμε κι' εμεις.   Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,30.

Το Καμερουν με την Βραζιλια στις 23.00 σε ματς για εναν ρολο.
Αυτα ειναι τα τεσσερα παιχνιδια που πλαισιωνουν την σημερινη νυχτα.

Το αρθρο αναδημοσιευεται απο την θυγατρικη σελιδα του SIMOSSHOW.
Γεια σας...........................



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.