Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ (2).

Αυτο που βλεπαμε ολοι δεν ειχε προηγουμενο.   Το 1-1 στο τελος του αγωνα εκανε την Εθνικη να δειχνει ανωτερη 100% πλεον και να θελει μεχρι το 90' , δηλ. μεσα σε δυο τρια λεπτα να παρει και το ματς προκριση.   Οι της Κοστα Ρικα επεφταν και δεν ελεγαν να σηκωθουν για να παιξουν μπαλα.
Τα δυο 15λεπτα της παρατασης ησαν εφιαλτικα για τους Κοσταρικανους που εδειχναν οτι μανιωδως ηθελαν να πανε το ματς στα πεναλτι.   Η αριθητικη υπεροχη δεν εφερε ποτε το δευτερο γκολ με αιτια του τερματοφυλακα Ναβας.   Ο πιστολερο απωλεσε ευκαιρια και ετσι τα 120' λεπτα του αγωνα συμπληρωθηκαν.      Αρχισε η διαδικασια των πεναλτις οπου εκει οποιος εκανε το λαθος θα εχανε και την προκριση.    Ο Φανης Γκεκας πηρε φορα και ο Ναβας του ειπε ΟΧΙ αποκρουοντας τα ονειρα μας.
Ξερετε ησαν μαζι συμπαικτες στην Ισπανια και θυμηθηκε που χτυπουσε τα πεναλτι.   Επεσε στην γωνια αυτην και............
Ποσο ασχημα αισθανθηκαμε που μας πηραν την θεση αυτοι που δεν αξιζαν.   Με μια ευκαιρια (ουτε καν ευκαιρια) και τον Καρνεζη θεατη σε ολον τον αγωνα δεν περασαμε στους 8.
ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Ακριβως λοιπον με την ληξη του συμβολαιου του Σαντος με την Εθνικη ομαδα και εδω υπαρχει το οξυμορο της υποθεσης.     Του εκαναν συμβολαιο κουτουρου μη υπολογιζοντας την Βραζιλια η τυχουσα προκριση ακομη και στους 8 ! ! !
Συγκλονησε η Ελλαδα το παγκοσμιο στερεωμα.    Ολος ο πλανητης ειδε οτι αυτη η ομαδα δεν παιζει μονον αμυνα.    Μπορει και παιζει επιθεση και τρομαζει μεγεθη.  
Επαναλαμβανω το γκολ δεν εμπαινε γιατι υπηρχε ο Ναβας.
Ελλαδα σε ευχαριστουμε για αυτο το ταξιδι.    Υπερηφανος συνεχιζω να κανω ονειρα πιστευοντας οτι αυτη η ομαδα εχει συνεχεια.
Γεια σας και σε λιγο και παλι μαζι..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.