Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ.

113.  Μεξικο - Πορτογαλια.  Να μην στα μπερδευω.  Μεξικο ειναι η ομαδα που μ' αρεσει να βλεπω.  Θελω και παλι οπως πριν χρονια να κανει πορεια και να τρελανει κοσμο.
Οι Πορτογαλοι εκαναν μια σταση με την Ελλαδα και ξενερωσαν.  Βλεπετε ειναι η ομαδα που μπορει να κανει τα παντα κι' ομως με την Ελλαδαρα μας κολλησε.   Και ξερετε για ποια ομαδα μιλαμε!  Την Πορτογαλια που σκοραρει με ευχερεια.   Θεωρω πως οσο καλο και αν ειναι το Μεξικο η Πορτογαλια θα βρει τον τροπο να νικησει.  Το σκορ στο 1-2 .  Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,25.

110.  Ελλαδα - Βολιβια.  1.  1,80.    Τι θελει ο κοσμος μας;   Να δει επιτελους και νικη!!!   Ε λοιπον αυτο θα γινει.  Οχι οτι ειναι και ευκολο αλλα μονο που ειδαμε τον Φετφατζιδη να παιζει ετσι οπως πρεπει παμε να βαλουμε τουλαχιστον δυο (2) γκολ και να παρουμε εναν αγωνα δειχνοντας στον κοσμο οτι δεν ηρθε για παραθεριση η ομαδα μας.   Η Βολιβια δεν ειναι ασχημη.   Ομως ετσι οπως ειναι θεωρω πως ειναι μεζες Α' ποιοτητος.

111.  Ιρλανδια - Κοστα Ρικα.   Δυο ομαδες μετριες θα συναντηθουν για να πανε στο Χ.   Να το παρουμε το σημειο Χ με αποδοση στο 3,00.

101.  Πολωνια - Λιθουανια.  Το Χ θα επιλεξω.  3,90 ειναι η αποδοση του και 1-1 το σκορ.  *** 2-1 ΤΕΛΙΚΟ με ανατροπη!!!

Καλη συνεχεια της σημερινης ημερας και οποιος εχει αντοχη ας ξημερωσει στους δεκτες του βλεποντας την Εθνικη ομαδα ποδοσφαιρου της χωρας μας.    Μην αρχισω να ελπιζω;
Για να δουμε αδελφια που θα το παει φετος η χωρα μας;
Γιαα να δουμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.