Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ..........................................

326.  Αργεντινη - Ιραν.   Ηρθε η ωρα αυτο που ακουγαν οι παικτες του Ιραν για τον Μεσι , να τον δουν κι' απο κοντα.   Φανταζομαι στο τελος του αγωνα να τον κυνηγουν για να του παρουν την φανελα.   Τι παιχνιδι κι' αυτο!!!   Το Ιραν ενταξει , καλο στα ανασταλτικα του ομως ποση ωρα να κρατησει την Αργεντινη χωρις γκολ;   Κι' απο την αλλη μερια θα βγαλουν ολη την ποδοσφαιρικη << αγριαδα >> οι Αργεντινιοι στο Ιραν;   Θα θελησουν να τους ισοπεδωσουν ;   Εμεις βαζουμε κοκκινη καρτα σε παικτη του Ιραν καθως η αμυνα ποσο θα αντεξει η δισμοιρη;   Να βαλουμε και αυτογκολ λογω ισχυρης πιεσης.   Δεν μας ενδιαφερει το σημειο , αλλωστε δεν πληρωνει καν.   Ουτε και το ημιχρονο τελικο.   Αν θελησω να παιξω ειδικο στοιχημα θα παιξω πρωτο γκολ στο δεκαλεπτο 20' - 30' και μαλιστα στο 29'.    Τι αλλο;   Καλη τυχη στο Ιραν και ας κανουν δημοσιες σχεσεις για καμμια μεταγραφη στο μελλον.   Χωρις το τουλπανι απο πανω!

327.  Γερμανια - Γκανα.   Τα παντσερ ετοιμα να χτυπησουν την Γκανα.   Αμ δε!!!   Εδω η Γκανα δειχνει οτι θα πουλησει ακριβα το τομαρι της.  1,18 ο 1σσος 5,85 το Χ και 10,50 το σημειο 2.
Δεν βαζω νικητρια την Γερμανια και θα παρω το Χ2 Διπλη ευκαιρια.   Λετε να μην ξερω οτι ειναι οδοστρωτηρας η Γερμανια;   Ομως κατι δειχνει η Γκανα και θα παρω εγω δυο σημεια.   Αν μπορει ας με νικησει.   Θα υπερασπιστω το Χ2.

328.  Νιγηρια - Βοσνια Ερζεγοβινη.  4,35 - 3,40 - 1,70.     Κραταμε το οτι η Νιγηρια εχει καλη αμυντικη θωρακιση και λεει οχι στις επελασεις.   Δεν δεχεται ευκολα γκολ.  Οι Βοσνιοι καλοι ισως κανουν γκολ νικης.   Το Χ Ημιχρονου να παρουμε και να παιξουμε το Χ Τελικο επισης. Λεμε εδω εμεις οτι αν δεχτει γκολ η Νιγηρια τουε θα χασει και το ματς.

Αυτη ειναι η εργασια μας ως προς τα παιχνιδια υου Μουντιαλ.
Καλημερα σας και να ειστε καλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.