Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΣΗΜΕΡΑ

Στο Ρεσιφε με 90%  υγρασια και θερμοκρασια εως 29 βαθμους κελσιου η Ελληνικη αποστολη με κοουτς τον Σαντος θα προσπαθησει να μπει στους καλυτερους 8 του κοσμου στο Μουντιαλ της Βραζιλιας για το 2-14.
Το ματς αναμενεται δυσκολο καθως η Κοστα Ρικα ταμπουρωνεται καλα πισω και προσπαθει μπροστα.   Καλα μπροστα ας το ξεχασουν ολοκληρωτικα!!!  Οποτε σιγα σιγα αναμενουμε να γειρει η πλαστιγγα υπερ μας και να μας χαρισει αυτο που ολοι ποθουμε και που ολοι περιμενουμε.  Τι θελουμε;   Ενα γκολ μας να μας στειλει στους 8 και μετα ολα γινονται.   Την Κοστα Ρικα να ριξω κατω (χαμω) και ολα γινονται.   Σκεψη ακομη και για παρουσια μας στην χωρα του καφε με οποιοδηποτε τιμημα (χρηματικο).   Δεν πληρωνωωωω ΤΕΒΕ ΙΚΑ - Ελλαδαρα μαμησε την Κοστα Ρικααααα !!!   Ναι εχουμε ξεφυγει τελειως.   Εχουμε περασει σε αλλη διασταση.  Κερδιζουμε ξανα την εκτιμηση του κοσμου ολου.  Η σχεδον ολου μιας και ακομη λογω Μερχελ μας μισουν καποιες χωρες.   Εχουν περασει το μηνυμα του τεμπελη αλλα δεν ξερουν την σκλαβια μας και την ανεργια που σαρωνει στην χωρα μας.  Το οτι ειμαστε μεσα στις 8 -12 πιο φωχες χωρες του κοσμου αραγε το γνωριζουν αυτοι που μας επικρυνουν;    Παμε για τους 8 με ομοψυχια που επιβαλλεται να υπαρχει.
Φτανει πια η μιρλα και η φαγωμαρα την στιγμη που αστερες που εφυγαν με τις Εθνικες τους ομαδες θα μας δουνε το βραδυ απο τον πολυτελη τους καναπε.   Η Ελλαδα προ των πυλων.

Ολλανδια - Μεξικο.   Στο Καστελαο της Φορταλεζα το Μεξικο με πολυ κοσμο θα επιδιωξει να κανει το κατι παραπανω.  Με τους Ολλανδους θα ειναι αν μη τι αλλο προσεκτικοι και με αυτον τον τροπο θα εχουν οι Ολλανδοι ενα κλικ επανω για να πιεσουν και να σκοραρουν.    Απο ενα γκολ τους βγαζουμε και στο τελος δινουμε δευτερο γκολ στην Ολλανδια.     Το 2-1 στηριζουμε.  Το σημειο 1 με 1,95 αποδοση.   Το Μεξικο δεχθηκε μολις ενα γκολ εως τωρα.

*************************************************
*************************************************

133.  Χουκσβαρνα - Βαμπεργκς.  Χ.  3,25.  Για 1-1 σκορ.
132.  Σιριανσκα - Ντεγκερφορς.  2.  2,85 ακομη και με ανατροπη θα την περιμενουμε.  Οφειλει να δειξει προσωπο η φιλοξ/νη.

Αυτα για σημερα.   Να εχετε υπομονη και δυναμη στο ματς σταθμο της Ελλαδαρας μας.
Γεια σας και οτι καλυτερο.  Στην Αυστραλια γινεται πανικος καθως αν περασει η Εθνικη μας ομαδα στο Οκλει στην Μελβουρνη θα κλεισουν οι δρομοι και θα παρθουν ολα τα μετρα για ασφαλεις πανηγυρισμους.     Αναμενεται ηχηρο ξεσπασμα απο τους απανταχου Ελληνες κυριως της διασπορας.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.