Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ = 8 =.

Μεσημερι προς απογευμα πλεον και σε λιγη ωρα ριχνεται στην μαχη για τους 8 καλυτερους του παγκοσμιου στερεωματος η Βραζιλια με την Χιλη.     Στο Μινειραο οι Βραζιλιανοι θα δωσουν ωθηση για προκριση.   Η Χιλη πολυ καλη αναμενεται να παιξει στα ισια την προκριση της και να κυνηγησει το θαυμα.   Θαυμα γιατι η προιστορια λεει 11-2-0 και οσο να θελουμε να δωσουμε ελπιδες για την Χιλη δεν μας βγαινει.   Και οι δυο ομαδες παιζουν καλο Β' Ημιχρονο.   Θελουμε να ληξει 1-0 ημιχρονο και 2-1 τελικο.

Κολομβια - Ουρουγουαη.  Πως βλεπει το ματς αυτο η ομαδα μας;   Κολομβια με ανεση.  Αυτο βγαζει.   Δυο νικες η Κολομβια 7 νικες η Ουρουγουαη.  Κι' ομως!  Το σημειο 1 με 1,90.   Το 3-1 σαν σκορ νικης για την εκπληκτικη εως τωρα Κολομβια.

Ουασινγκτον - Σιατλ.  Θελουμε Χ με μεγαλο σκορ.  Το 3-3 προτεινομενο.  Και το 4-4 θα παιξω.  Πρεπει να ανοιξει η Ουασινγκτον γιατι το Σιατλ ακολουθει στο σκοραρισμα.

Ανγκελχολμς - Γκαις.  Θελουμε το Ανγκελχολμς να νικησει την Γκαις.  Το σημειο 1 στο 2,20.

Η σελιδα μας τολμαει αυτα τα σημεια.
Να εχετε καλη συνεχεια της σημερινης μας ημερας.    Σε λιγες ωρες (3) η Βραζιλια θα γεμισει τα στεκια ολου του κοσμου και η κερκιδα με την γνωστη της σαμπα θα δωσει αλλο χρωμα στους δεκτες μας.

ΣΤΙΣ  18,25.

brazil.....1.....kolombia.....1.......ollandia....x1....ellada....x
....gallia....under.....germania....over.....argentini.....2-3goal......kai belgio-usa.....x2........


Γεια σας .............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.