Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

SIMOSSHOW ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

Κολομβια - Ακτη Ελεφαντοστου.     Οι Κολομβιανοι εχουν ενα στυλ που κοιμιζουν αμυνες με πολυ απλοικο τροπο.  Δειχνει οτι θα σκοραρουν.  Η της Ακτης μπορουν και αυτοι να σκοραρουν και να παμε στο Χ τον αγωνα με 3,15 αποδοση.   Το 2-2 σαν σκορ ειναι καλο.

Ουρουγουαη - Αγγλια.   Αυτη η Ουρουγουαη δεν πειθει κανεναν.   Η Αγγλια θα παιξει για να τους << σκοτωσει >>.  Και θα γινει λεμε αυτο γιατι η πιεση θα τους παει σε αλλον δρομο.  Τα λαθη θα κοστισουν στους Ουρουγουανους και οι Αγγλοι θα βγουνε κερδισμενοι.   Ωραια τα λεμε αλλα μεχρι να γινει αυτο;   Μεχρι λοιπον να γινει θα περιμενουμε.  Το σημειο 2 με 2,05 αποδοση.

Ιαπωνια - Ελλαδα.   Στις 01.00 ωρα Ελλαδας που πιανει Παρασκευη πλεον θα δουμε τα παιδια μας να προσπαθουν να κανουν την υπερβαση.   Εγινε το μπαμ της πιεσης στα αποδυτηρια.  Παικτες να μαλωνουν και ποδοσφαιριστης μας να θελει να βγαλει εισιτηρια επιστροφης για Ελλαδα απο τωρα.
Ας περιμενεις λιγο του λεμε εμεις.   Δεν χαλασε ο κοσμος πια!!!    Οπως λοιπον βλεπουμε η πιεση φερνει ασχημα αποτελεσματα.    Οι Ιαπωνες που εχουν χασει απο την Ακτη θα πανε προσεκτικα τον αγωνα.       Αυτο ισως μας βαλει σε ταξη στον αγωνα και συνελθουμε.   Με το οτι ειναι και οι σχιζοματηδες υπο τον φοβο της ηττας τους εχουμε ελαφρως να μας πιεζουν και να μας ψευτο απειλουν.    Στο 2ο Ημιχρονο θα παιχτει η νικη.   Αν πραγματικα ξεπεραστηκε το επεισοδιο των παικτων μας τοτε ναι , εχουμε ελπιδα να σκοραρουμε και να ειμαστε πανω στο σκορ.   Ομως αυτοι οι Ιαπωνες μπορουν να σκοραρουν και να κανουν ισοφαριση.  Μετα;   Θα ληξει 1-1.   Για αν δεν ληξει 1-1 !!!   Το σημειο Χ με 3,35.

Εσφιξε το πραμα.    Τα ματς πανε στην κοψη του ξυραφιου πλεον.    Τωρα το διαβασμα αρχιζει και πονοκεφαλιαζει.   Τα ματς ειναι κοντινα και οι ομαδες μπαινουν με ελπιδα με στανιο με αποτελεσματικοτητα.   Οποιος καταφερει πρωτος πληγμα και κρατησει.

Απο μια κοκκινη σε καθε παιχνιδι απο τα τρια σημερα να βαλουμε στο LIVE BET.

Αυτη ειναι η προταση για σημερα και καπου εδω σας αφηνω.
Καλημερα και με υγεια.
Γεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.