Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΒΡΑΖΙΛΙΑ VS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 23.00...............................


Ο πρωτος ημιτελικος ειναι σχεδον ετοιμος.  Απομενουν μολις 8 ωρες και η Βραζιλια ζει και αναπνεει για αυτο το ματς.   Θελει διακαως να παει τελικο ειδικα τωρα που ο Νειαρ ειναι ο
μεγαλος απων λογω του σοβαρου του τραυνατισμου στην μεση απο το ματς προκριση επι της Κολομβιας.
Αναμενετραι 60.00 θεατες να κανουν το παν ωστε να πανε την Βραζιλια στον τελικο.
Οι Γερμανοι ψυχροι και μαθημενοι σε εχθρικα γηπεδα θα βουλωσουν τα αφτια τους και θα κυλησουν την μπαλα προσπαθωντας να φερουν πληγμα στην αμυντικη διαταξη της Βραζιλιας που παρεπιπτοντως εσφιξε και εγινε καλυτερη παιχνιδι με παιχνιδι.   Το πρεσσαρισμα των Βραζιλιανων ισως δεν αφησει να δειξει η Γερμανια τα χαρισματα που εχει και τα ψυχικα αποθεματα ωστε να παει αυτη στον τελικο.   Μαχη σωμα με σωμα και βγαζουμε νικητη στην παραταση τους Βραζιλιανους.
Με 0-0 ημιχρονο και 1-1 τελικο αγωνιζομαστε εδω.   Την Βραζιλια λοιπον για τον μεγαλο τελικο οσο δυσκολα κι' αν ερθει.   Οι Γερμανοι;   Πολυ σκληροι για να πεθανουν.   Θα δουμε δυνατο ισως και βιααιο ματς και το γιατι δεν πονταρω κοκκινες καρτες ειναι για να μην χαλασει η εικονα των ΣΕΛΕΣΑΟ απο τους ιθυοντες.  Με απουσιες λοιπον των Νειμαρ και του στοπερ Τιαγκο Σιλβα ειναι καπως δυσκολα η Σελεσαο.   Η Γερμανια δεν θα εχει τον Μερτεζακερ λογω ιωσης ομως αυτο δεν ειναι καν πληγμα.    Επαναλαμβανω , απο ενα γκολ σε καθε ομαδα και στο σκληρο παιχνιδι να μην μασαει η Γερμανια , ομως σιγα σιγα η πλαστιγγα να γερνει στους Σελεσαο.   Ναι στην παρααταση για την Βραζιλια στο δευτερο ημιχρονο των 15' λεπτων.   Στα τελη του αγωνα και λιγο πριν τα πεναλτι.
Μακαρι να κυλησει οπως πλασαμε το σεναριο αυτο.
Καλα να περασετε βαζοντας στο τραπεζι σας κρυα βαρελισια μπυρα και με καλη παρεα.   Να φροντισετε να εχετε αντιπαλο στην παρεα σας για να γινεται ντορος σε καθε επιθεση.   Στο τελος να φυγουμε ολοι χαρουμενοι και οι γυρω γειτονες να πεσουν κι' αυτοι επιτελους για υπνο καθως θα σταματησουν οι πανηγυρισμοι.

Με ενα ακομη ματς θα ασχοληθουμε αυτο αναμεσα στην Φιλαδελφεια Γιουν. και την Νιου Ινγκλαντ.
Προημιτελικη φαση του U.S open cup.  Την Φιλαδελφεια βγαζω νικητρια και αυτο γιατο ο σκορακιας παιζει 3-2 σκορ την γηπεδουχο.

Το διχως αλλο σας αφηνουμε να απολαυσετε τον μεσημεριανο σας υπνο και το απογευμα μας περιμενει το στεκι μας , το γνωστο σε ολους σας MAGIC  CHICKEN εδω στο μεγαλο παρκο της Πασαλιδη στην εξωτικη Καλαμαρια.
Να εχετε ολοι μια καλη συνεχεια και να ειστε ολοι καλα.
Χαιρετισμους σε ολους εσας που μαχεστε για ταμεια και για ντσεπουισιον.
Γεια σας........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.