Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΒΡΑΖΙΛΙΑ. ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Βραζιλια και Γερμανια θα κοντραρουν τα ξιφη τους για μια θεση στον τελικο.   Με τα ψεμματα θαρρεις οι Βραζιλιανοι ομως με κλειδωμενο τον στοχο απο την αρχη του θεσμου προχωρουν ολοενα προς την επιτευξη του.    Πληγμα ο τραυματισμος του Νειμαρ ομως εδω που εφτασαν δεν κοιταζουν πισω.    Οσο για τους Γερμανους αργα μεθοδικα και με την δυναμη των παντσερ προχωρουν κι' αυτοι και αποδεικνιουν οτι ειναι πολυ σκληροι για να πεθανουν.   Κρατησαν το γκολ με τους Γαλλους και περασαν στον ημιτελικο αξια.   Εχουν τον τροπο να κερδιζουν αποτελεσμα.

Το αλλο ζευγαρι αυτο αναμεσα στην Αργεντινη και την Ολλανδια δεν μας δειχνει ξεκαθαρα τον νικητη.    Για να βγαλει νικητη αυτο το ματς πρεπει οι αστερες να μιλησουν.   Πρεπει δηλ. ο ταχυτατος και εκστασιασμενος Ρομπεν να κανει λιμπα την αμυνα των Αργεντινων.   Και απο την αλλη ο γνωστος Μεσσι να παρει πρωτοβουλιες οσο πιο πολλες γινεται για να παει την Αργεντινη στον τελικο.
Εχουμε χρονο ομως να αναλυσουμε αυτα τα ματς.
Σημερα θα παιξουμε Σκανδιναβια.
Παμε να δουμε τι επιλεξαμε.................

117.  Ερεμπρο - Νορκεπινγκ.   Ισως η ψυχολογια επιδρασει θετικα στην Ερεμπρο που εκανε νικη με θαυμαστικο στο 3-0 επι της ΑΙΚ στις 18 Ιουνιου σε φιλικο παιχνιδι.    Θεωρω σκληρο καρυδι την Νορκεπινγκ και θα παρω το σημειο Χ με αποδοση στο 3,15.  Γκολ γκολ παιζει.  G.G.  ***  2-2 τελικο
121.  Γιαρο και Βαασα σε ενα παιχνιδι ισοπαλιας.  Δεν ειναι καλη η Γιαρο και λιγο ανεβασμενη βλεπω την Βαασα , οχι ομως ικανη στο να παρει το ματς (λεμε εμεις).  Γκολ γκολ παιζει.  G.G  *** 1-2.
124.  Χονκα - Ροβανιεμι.  Οριακα(;) νικη της γηπεδουχου σε ενα Ροβανιεμι που παιζει παντα καλα και κυνηγαει να παρει ολο και κατι τις.  Το 2-3 γκολ παιζει.  2-3 Goal.  ***  0-2.
126.  Σαρπσμποργκ 08 - Μποντο Γκλιμτ.  1.  1,90.  ***  2-1.
128.  Σταρτ - Λιλεστρομ.  Με οικονομικα προβληματα οι κιτρινοι πανε ετοιμοι και καταλληλα προετοιμασμενοι στον τεχνιτο χορτοταπητα (γηπεδο της Σταρτ) να παρουν κατι καλο.  Η Σταρτ ετοιμη για νεο ξεκινημα ετοιμαστηκε ωστε να νικησει.  Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,15.   Το 2-3 γκολ παιζει.  2-3 Goal.  ***  3-1.

Καλο απογευμα και να ειστε ολοι καλα.    Οσοι δε βουτατε καντε το και μην αφηνετε κενα.   Να απολαυσετε την καλοκαιρινη σας αδεια και να εχετε να θυμαστε.   Μας περιμενει χειμωνας δυσκολος.
Γεια σας .................................

Χασαμε το 2-3 γκολ της Σταρτ (3-1).  Λιγο ανεβασμενη η Βαασα τοσο ωστε να νικησει 1-2.  Το Ροβανιεμι παιζει παντα λοιπον καλα και κυνηγαει να παιρνει κατι τις.  Πηρε το 2πλο και μας τουτουτιασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.