Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 7 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

Τα γκολ επεφταν βροχη και ο αγωνας αυτος για μια θεση στον τελικο του Μουντιαλ εδειχνε να ειναι παρασταση για εναν ρολο.
Οι Γερμανοι γρηγορα γρηγορα μελετησαν το παιχνιδι των σελεσαο και αφου αφησαν το αναγνωριστικο τους σχεδιο περασαν σαν σε στρατιωτικες επιχειρησεις και ισωπεδωσαν ολη την αμυντικη διαταξη σε χρονο ρεκορ.    Μεσα σε πολυ λιγα λεπτα δεν αφησαν την παραμικρη αμφιβολια για το ποιος πρεπει να παει στον μεγαλο τελικο.  
 Ο κοσμος πηγε να στηριξει την Βραζιλια και γρηγορα τα χαμογελα εγιναν δακρυα λυπης και οι επευθυμιες εγιναν φωνες οργης και μισους.   Ναι μισους.
  Καθως λοιπον βλεποντας να μην υπαρχει αντιδραση συνεχισαν με παθος να εκτελουν τους αντιπαλους τους και εκλεισαν το ημιχρονο προηγουμενοι με 0-5 !!!!!!!!!!!!!!
Ο απολυτος διασυρμος.   Στην αναπαυλα οι Γερμανοι οποτε μα οποτε ηθελαν μπορουσαν να πετυχουν γκολ ενω εδωσαν χωρους στην Εθνικη Βραζικιας να κανει και αυτη παιχνιδι.   Χαθηκαν ευκαιριες και θεωρω οτι το γκολ της Βραζιλιας ηταν δωρο των παντσερ για να μπει το γκολ της τιμης.
Η Βραζιλια οχι μονο δεν μπορεσε να κανει προσπαθεια για τον τελικο αλλα εδειξε οτι ηταν παρα πολυ μικρη απεναντι στην Γερμανια που μπηκε με τον στοχο κλειδωμενο.    Εδειχνε αμεσως οτι θα ειναι αυτη η ομαδα που θα παει στον τελικο.
Αναμονη σημερα στον δευτερο ημιτελικο να μαθουμε την επομενη ομαδα.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.