Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ;

406.  Αργεντινη - Ελβετια. (1,37-4,30-7,25).
Θελω να δω ενα ματς σαν το Ελβετια με Γαλλια που εληξε 2-5.  Την Αργεντινη με τον Μεσι να σπαραλιαζει αμυνες και την Ελβετια να βγαινει μπροστα σημειωνοντας και αυτη γκολ.  Τιποτε παραπανω και εννοειται οτι θα περασει (θελουμε) η Αργεντινη.

407.  Βελγιο - ΗΠΑ.  (1,85-3,35-3,90).
Αυτο το Βελγιο με τις εμφανισεις που κανει το υπολογιζουμε παρα πολυ.   Κανει στα παιχνιδια του προσεκτικες κινησεις και με μοναδικο τροπο βγαζει νικες χωρις μεγαλα σκορ και μεγαλες εμφανισεις.  Παιζει προσεκτικα.   Με την Αμερικη (ΗΠΑ) θα παιξει παλι προσεκτικα θα δεχτει πιεση και αυτο ειναι λογικο διοτι η ΗΠΑ  ειναι επιθιθετικη και γρηγορη ομαδα ομως ξερει να διαχειριζεται τα παιχνιδια.   Θεωρω οτι θα περασει το Βελγιο οσο και αν η ΗΠΑ δειχνει ολοκληρωμενη ομαδα.   Ολα τα καλα εχουν ενα τελος.   Οσοι παιξετε την ΗΠΑ να εχετε καλη επιτυχια.   Το σημειο 1 με 1,85 σε ενα Βελγιο με μυαλο και στρατηγικη.  Προτεινομενο σκορ το 2-1.

Μεσω της ΟΜΑΔΑΣ μας στο FACEBOOK  Καθε μερα μαζι το δυνατο χτυπημα στο χτυπημα ο φιλος - μελος μας , προτεινει................

καλημερα και καλο μηνα
εχουμε πιει καφεαδακι και ας δουμε τι θα παιξοιυμε
σημερα πιστευω πως το βραδινο παιχνιδι θα παει παραταση
εχουμε και λεμε
406 Αργεντινη Ελβετια ημ/τελ Χ-1 και σκορ 2-1
407 Βελγιο-Ηπα ημ/τελ 1/χ και σκορ 1-1
υπαρχει παντα η επιλογη του ξερου, συστηματος R

Γεια σας και καλο μηνα σε ολους με απολαυση καλοκαιρινων διακοπων η αποδρασεων δροσιας σε παραλιες της πανεμορφης χωρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.