Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.

109.  Μιαλμπι - Φαλκεμπεργκ.  Χαμηλα η Μιαλμπι καλουτσικη η Φαλκεμπεργκ.  Η φορμα εκτος εδρας της φιλοξ/νης μας επιτρεπει να γλυκοκοιταξπουμε τουλαχιστον τον 1 Ημιχρονου.  Ετσι οπως ειναι παικτη η Μιαλμπι δεν πειθει ως προς την τελικη επικρατηση.  Ισως αν κυνηγησουμε και το Χ τελικο να εχουμε εναν καλο συνδιασμο και να παρουμε στο καλυτερο του το σημειο.  (1/Χ).  *** 1-0 ημιχρονο.

114.  Μπραν - Στρομσγκοτσετ.  Κοιτα παικτη!  Φυσικα αυτο που βλεπουν ΑΠΑΝΤΕΣ !!!
Εχεις μια Μπραν εδω που κανοντας αβερα κουβερα ηττες ηρθε η ωρα σε ντερμπι να δειξει καλο εαυτο και να δωσει χαρα στους οπαδους της.   Το ματς ειδικα εδω ειναι κοκκινο που σημαινει και μονο αποδεκτο.    Η Στρομσγκοτσετ  παιζει την Τεταρτη για τα προκριματικα του Τσαμπιονλιγκ εχει και προιστορια καθαρα εις βαρος της με την Μπραν και αυτο τι μας δειχνει;   Ξεκαθαρα εδρα και σαν σημειο λοιπον το σημειο 1 με αποδοση στο 2,55.  (2,55-3,25-2,20).  Εν οσω λοιπον θα ειναι το σκορ 1-1 ποιος θα πετυχει το νικητηριο γκολ;   Λεμε λοιπον εμεις.   Ας παρουμε το σημειο Χ  με 3,25.  Η Μπραν δεν βγαζει παθος , δειχνει να θελει το ματς αλλα θα μπορεσει;   Η φιλοξ/νη ειναι καλη!  Να μην παμε σαν ποιμνια σε σφαγη.   Παμε για μια τριπλα στους μπουκ.

113.  Σαντνες - Σταρτ.  Απο ενα γκολ στην αναμετρηση.  Η Σαντνες δεν εχει τον πρωτο λογο καν αλλα ενα γκολ το 'χει.   Λεμε λοιπο 1-1 σαν τελικο αποτελεσμα και το σημειο Χ με αποδοση στο 3,25.    Με 1/Χ Ημιχρονο Τελικο παιζουμε.

107.  Σογκνταλ - Βικινγκ.  Εχει γινει προβλεψιμη η Βικινγκ.  Παντως κανει σοβαρα παιχνιδια ομως δεν κανουν αυτα την διαφορα.  Οποια ομαδα καταστρωνει πλανα νικης και προσπαθει να την νικησει τουλαχιστον δεν χανει.  Η Σογκνταλ ειναι μια τετοια ομαδα που αλλαζει σχημα αναλογα με την περισταση του αγωνα.  Ξερει οτι η Βικινγκ ειναι βαρια ομαδα και δεν φοβαται και τοσο τον αγωνα μην τον χασει.  Ετσι θα εχει πιο πολυ χρονο ωστε να παρει ακομη και το ματς.  Θα την δωσουμε εμεις την ευκαιρια να το κανει εστω και στο 100'.  ( Sierra Golf )   Ωραιο ειναι να το λεω!   Παω ομως να το κανω πραξη.  Θα παιξω κι' εγω μαζι χαχαχαχα.   1 και 2,75.  ***  Ματαια περιμενα ως το 100'.  Το 0-0 με εβγαλε εκτος.
**************************************************
**************************************************
**************************************************
ΒΡΑΖΙΛΙΑ  -  ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να ειμαι με την Βραζιλια.   Ουτε τωρα φυσικα θα το κανω.   Το τι εγινε μετα την επταρα δεν λεγεται.   Μεγαλη αναταραχη στην χωρα του καφε οπου το ποδοσφαιρο κλεινει πληγες στην φτωχεια και στην μιζερια που υπαρχει.    Μια χωρα οπου ζει και αναπνεει για το ποδοσφαιρο ειναι στα σχοινια και η πιεση ειναι πλεον μεγαλη ακομη κι' αν αυτος ο τελικος ειναι μικρος ακομη κι' αν ειναι της παρηγοριας!   Ρεαλιστικα οι Ολλανδοι θα παρουν το ματς.   Ο παικτης θα βαλει τα χρηματα του στην Ολλανδια και σε δυο ωρες το πολυ θα εχει το κερδος στην τσεπη του.
Τι ευκολο!!!      Θα παρει η σελιδα θεση ως προς το ματς.   Θελω ειδικα για το Ημιχρονο το Χ (εκει θα χτυπησω πιο πολυ) και στο τελος θα παρω και παλι το Χ αλλα με 1-1 τελικο.   Αυτο θα ειναι και το παιχνιδι μου χωρις πολλα λογια.
Καλημερα και τα λεμε το βραδυ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.