Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.

Καλημερα σας.  Η Αργεντινη μεθυσμενη εδω και καιρο που εχει φτασει στον τελικο ειναι πλεον ετοιμη και καλα διαβασμενη ως προς την ροη του αγωνα.   Θα θελησει να κλεισει πισω και να μην επιτρεψει τα παντσερ να κανουν την ζημια οπως και με τους Βραζιλιανους.       Σαν αντιπαραθεση των γεγονοτων θα κατεβει με τον Μεσσι ηγετη (ολου του λαου της Αργεντινης) να κλεψει τον παγκοσμιο μαστραπα.   Η αμυνα των Γερμανων αν και καλη ΠΛΕΟΝ  θα εχει τυχη αραγε στα μαγικα μπασιματα του Αργεντινου ημιθεου;     Επιθεσεις εκατερωθεν αλλα με τον φοβο των αντεπιθεσεων.    
Περναμε στην αντεπιθεση ομως εμεις πρωτοι.   Θεωρω οτι γκολ θα μπουνε και το OVER θα βγει.
Οι Γερμανοι θα θελησουν να επαναλαβουν αυτην την εμφανιση κοντρα στους σελεσαο.
Θα βρουνε τροπο να καταφερουν πληγμα.   Το σκληρο παιχνιδι ειναι αυτο που εχω κατα νου.
Φορμα αξια αναφορας για την Αργεντινη και το ιδιο να ισχυει για την Γερμανια.   Με τον αερα του δυνατου η Γερμανια να κανει 2 γκολ και η Αργεντινη να κανει και αυτη 2 γκολ.   Απο 2-0 σε 2-2.
Το Χ θα επιλεξουμε ενω στην παραταση παμε να βγαλουμε την Γερμανια πρωτη παγκοσμια ποδοσφαιρικη δυναμη.  Το σημειο Χ με 3,15  το 2-2 σαν σκορ και στην παραταση το 3-2 για την Γερμανια.   Για να ξανακουσουμε το Ντοντ κραι φορ μι Αρτζεντινα (αντιθετο των Γκρικλις).
Στο Ριο Ντε Τζανειρο στο Μαρακανα 78.000 θεατων θα γινει ο αγωνας με τους φιλους της Αργεντινης να ξεπερνουν τους 100.000 κοσμο.
Αυτα οσον αφορα τον μεγαλο τελικο του Μουντιαλ 2014 της Βραζιλιας.   Ευχομαστε οντως ενα χορταστικο ματς με ολα τα καλα του ποδοσφαιρου.

131.  Μιλικοσκι - Μαριεχαμν.  Χ.  3,35.  Μ και Μ οπως λεει ο Sabbatianos που κανει διακοπες στην μαγευτικη Καλικρατεια Θεσ/νικης.   Καλα μπανια και καλη ξεκουραση στην οικογενεια.
127.  Βαλερενγκα - Ροζεμποργκ.  2.  2,40
126.  Σαμροκ Ροβερς - Ντανταλκ.  Χ.  3,15.
133.  Χακεν - Ερεμπρο.  Μια προσπαθεια για την Ερεμπρο που δεν τελειωνει οτι κανει.  Κατ' αυτον τον τροπο;  2/Χ Ημιχρονο Τελικο.

Γεια σας και ραντεβου το βραδακι στον μεγαλο τελικο που ολοι μας περιμενουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.