Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ......................................

Μια δυαδα που προκαλεσε αισθηση.   Η λεξη προσοχη τα ποσοστα βγαζουν 2πλο χτυπησε γερα στα αφτια πολλων φιλων του στοιχηματος.    Θορυβιθηκαν και χτυπασαν το σημειο στο 2.  Η Λαχτι πραγματι πηρε το παιχνιδι και εσεις επισης.   Ναι και στην Χελνσιμποργκ καθως μπορει σε καποια στιγμη η γηπεδουχος Νορκεπινγκ να μπηκε στο παιχνιδι ισοφαριζοντας σε 3-3 ομως η φιλοξ/νη πατησε γκαζι και εκανε το 3-5 σκορ με το οποιο τελειωσε και ο αγωνας.   Η Δυαδα βγηκε και οι παικτες πηγανε για πλερουα.
Συνεχιζουμε σημερα....................................

102.  Βαλεττα - Καραμπογκ.  Χ.  3,45.  Θα εξαντλησουμε ολη μας την τολμη στο σημειο Χ με 3,45 αποδοση.  Η Καραμπογκ διανυει εξαιρετικη περιοδο ομως η Βαλεττα ειναι καλη ομαδα οργανωμενη και θα παιξει να μην χασει.   Θελουμε απο ενα γκολ (1-1) δηλ. να κρατησει τους επιδοξους φιλοξ/νους στην θεση τους.  Λεμε οτι μπορουν.

107.  Ραμποντισκι - Ελσινκι.  Το Ελσινκι χανει απο την δυναμη του στας Ευρωπας και ειδικα εκτος εδρας λεμε εμεις.   Η Ραμποντισκι μπορει να κατατροπωσει την Φινλανδικη ομαδα.   Θα παρουμε ευθεως το σημειο εδρας.  Το σημειο 1 δινει 2,80.  Παμε για 2-1 σκορ.

106.  Ζρινσκι Μοσταρ - Μαριμπορ.  Απο 1 σε 2πλο.   Το σημειο 2 για μια Μαριμπορ που μπορει να το παρει ακομη και με ανατροπη.

112.  Ναουτικα - Σαμπαιο Κορρεα.  Το σημειο Χ θα επιλεξω με αποδοση στο 3,15.

Καλο μεσημερι και ακομη καλυτερα να παμε στον στοιχηματισμο μας.
Γεια σας.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.