Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://simosshow.blogspot.gr/

231.  Εσθονια - Σλοβενια.  Μετρια πραματα μετριες καταστασεις.  Την ισοπαλια επιλογης μας στο 3,25 το σημειο Χ.

230.  Ελβετια - Αγγλια.  Σε ενα ματς επιθετικοτητας με τους Ελβετους να θελουν να ειναι ενα κλικ επανω.  Ο Σκορακιας επεμβαινει και μας λεει.  Το 2-1 θα γινει 2-2 στο τελος;  Μονολογει.  Λεει ναι και παιζει 2-2 σαν τελικο το σκορ οποτε και εμεις ορμομενοι απο αυτο το γεγονος ( ::: ) παμε με το σημειο Χ και 3,15 αποδοση.

237.  Σαουδικη Αραβια - Αυστραλια.  Το σημειο 2 ξεκαθαρα απο εμας.  Δεν κολλαει αλλο αποτελεσμα.  Η αποδοση ειναι 2,00.

235. Ουκρανια - Σλοβακια.  Θα παμε με το Χ ημιχρονου.  Αυτο θα ειναι το σημειο μας.  Εχει μετα καιρο η Ουκρανια να σκεφτει πως θα νικησει την Σλοβακια.  Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η Ουκρανια θα νικησει.  Παιζουμε το Χ ημιχρονου.

Ειδικο στοιχημα.
= = = = = = = = =
235.  Χ/Χ.
231.  1/Χ.
230.  2-2 Σκορ.
237.  Χ/2.
Με 2-3-4 αγωνιζομαστε σημερα.
http://simosshow.blogspot.gr/  Η αναρτηση εγινε (κανε κλικ) απο την σελιδα του SIMOSSHOW.
Μεγαλη ανησυχια προκαλεσε η ηττα απο την Ρουμανια.   Το 0-1 σκορ που διαμορφωθηκε απο το Α΄ημιχρονο (η στηλη το κυκλωσε) ισως δωσει ενα μηνυμα προς ολες τις κατευθυνσεις ισως παλι ξυπνησει την Ελληνικη ομαδα που πρεπει να ξεκινησει και παλι με αγωνες για να αποδειξει οτι εχει καθιερωθει στην ελιτ του ποδοσφαιρου Ευρωπαικως και Παγκοσμιως γιατι οχι !
Το αδειο λογω τιμωριας Καραισκακη δεν βοηθησε διολου τις οποιες προσπαθειες μας.   Αναρχο ποδοσφαιρο με γιομες και σεντρες και σεντρες.   Τιποτε το καλο παρα μονον το δοκαρι κι' αυτο κοντα στο τελος ισως να εσωνε την παρτιδα.
Με την υποσχεση ολων οτι θα καλυψουμε το ηδη χαμενο εδαφος τελειωσε η χθεσινη βραδια που αφησε ομως μια ανησυχητικη εικονα.   Μακαρι να υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης και τα αποτελεσματα να φανουν αμεσα.   Αλλιως κυριε Ρανιερι τον ηπιαμε κρυο.  Κι εμεις κι εσεις μαζι.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.