Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Και γιατι δηλ. να μην ληξει ισοπαλο το ματς αυτο αναμεσα στην Αουε και την Ααλεν;  Το βγαζω στο 0-1 γκολ η στο 2-3 και διαλεγω το Χ στο 1-1 κατα συνεπειαν και το 2-3 γκολ.
 Αντε παρατα μας ρε Μοναχο 1860  Δεν ασχολουμαι ξανα μαζι σου !!!
 Περιεργο ματς αυτο αναμεσα στην Μπραουνσβαιγκ και την Σαντχαουζεν.  Δεν αποδιδει καλα η γηπεδουχος και δειχνει σαν να βογγαει εν αντιθεσει με την φιλοξ/νη που παει τελευταια πολυ καλα θα ελεγα.    Η προιστορια ειναι σαφως υπερ της Μπραουνσβαιγκ.   Θα παρω με την συμφωνη γνωμη του Ημιχρονοπουλου Τελικιδη το 2πλο ημιχρονο και 1σσο τελικο.  Αυτο σε ειδικο συστημα.
 Εστω και οριακα θελω νικη της Ααλμποργκ με την παντα υπολογισιμη στα εκτος εδρας της παιχνιδια , την Ραντερς.
 Βαλενσιεν και Ορλεαν σε ενα παιχνιδι που δεν μας δειχνει ξεκαθαρα το αφεντικο της συναντησης.   Παιζει καλα τα ματς η Ορλεαν κυνηγωντας αποτελεσμα (-τα).   Με αυτο το γεγονος και το οτι η Βαλενσιεν ετσι οπως ειναι στην παρουσα φαση , δηλ. αψυχη νωθρη και αρκετα λαιτ , την κοβω εως το Χ με αποδοση στο 2,90 και προτεινομενο σκορ το 1-1.  Μα , ακομη και 2-2 να παει δεν θα χασουμε το σκορ γιατι θα παιτει και αυτο.
 Η Τουρ με την Σοσο στην ισοπαλια με προσεκτικο παιχνιδι (σκακι) και απο τους δυο.  Δεν ξερω αν υπαρξει μετριοτητα η οχι.  Δειχνει ελαφρως δεξια ομως και αντιδραση απο την Τουρ.  Ετσι διαβαζεται το σημειο.  
 Μαιντζ με Χοφενχαιμ.  Ολοι οι κοποι μας , οδηγουν στην ισοπαλια.  Να δωσουμε στροφες στην Μαιντς θα δωσει γκαζια και η Χοφενχαιμ.  Να πανε σε αργο ματς;   Διολου απιθανο.   Να κανει γκολ ( εν οσω το Χ θα διαφαινεται ) η Μαιτζ και να κλεψει το ματς;   Ναι αυτο θα επιλεξω.  Την εδρα σε ενα δυσκολο ματς απο καθε αποψη.  Εδρα επιλεγω.


Με Κωδικους.

100.  Αουε - Ααλεν.  Χ.  3,20.  Σαν σκορ το 1-1.
103.  Ααλμποργκ - Ραντερς.  1.  2,05.
107.  Βαλενσιεν - Ορλεαν.  Χ.  2,90.  Σαν σκορ το 1-1 η το 2-2;  Επιλογη δικη σας.
114.  Τουρ - Σοσο.  Χ.  3,00.
119.  Μαιντζ - Χοφενχαιμ.  1.  2,20.

Ειδικο στοιχημα/
100.  1-1 κορ.
102.  2/1  Ημιχρονο Τελικο.
103.  2-1 Σκορ.
107.  2-2 Σκορ.
***********************
***********************
Παρασκευη σημερα με τον καιρο στην Β. Ελλαδα να ξεσπαει σε βροχη απο το πρωι και να αναγκαζει τον κοσμο να φορεσει τα αδιαβροχα και να εχει τις ομπρελες ανοιχτες μην τυχον και γινει μουσκεμα (παπι).
Καλημερα οσο αυτο ειναι εφικτο και να εισαστε καλα.
Γεια σας..............................



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.