Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ.

Δεν νομιζω να σθναντησει προβλημα η Μπαγερν Μοναχου μεσα στην ΤΣΣΚΑ Μοσχας κι' αυτο γιατι ανεβασε επιπεδο πλεον η Μπαγερν και εγινε ξανα σοβαρη στο παιχνιδι της.  Αν ομως σπαταλησει ενα ημιχρονο εξεταζεται και γιατι οχι να πορευτουμε με αυτο !   Παιζουμε λοιπον το Χ/2 Ημιχρονο Τελικο.

ΑΠΟΕΛ και Αγιαξ σε ενα ματς με ενδιαφερον στοιχηματικο ομως και αγωνιστικο.   Το επιπεδο του δικου μας ΑΠΟΕΛ πλεον ειναι στα ορια των μεγαλων τιμ της Ευρωπης.   Θα δωσει μαχη ο ΑΠΟΕΛ με τον Αγιαξ και τα ποσοστα ειναι σχεδον μοιρασμενα.   Οι μπουκ βλεπουν την αξια των παικτων του νησιου της Αφροδιτης μα το ιδιο και εμεις.    Γκολ θα πετυχει (πρεπει) η γηπεδουχος οποτε αν κρατησει σοβαρα αυτο το +1 μπορει να παρει ακομη και το παιχνιδι.   Θεωρω σιγουρο οτι θα προσεξει την επιθετικη συμπεριφορα του Αιαντα οποτε θα κρατησω τα λιγα γκολ κατα πρωτον (under) και κατα δευτερον θα παω στο Χ ημιχρονο και 1 τελικο.   Με την ευχη ολων των Ελληνων ΑΠΟΕΛΑΡΑ τρελανε μας.   ΜΠΟΡΕΙΣ.

Σαχταρ και Πορτο χωρις πολλα πολλα θα τους παω σε μια αγωνιστικη ισοπαλια.   Αν η Πορτο εδειχνε (σε εμας) λιγο πανω επιπεδο με κλειστα ματια θα εδινα απλοχερα το σημειο 2.   Θα δωσω το Χ φοβουμενος την εδρα κιολας!!!   Με 1-1 σκορ προτεινουμε.

Μαντσεστερ Σιτι με Ρομα ειναι το επομενο παιχνιδι που μας απασχολει.    Το 1,57 δεν με (μου) λεει την αληθεια παρα μονον αν φοβηθει η Ρομα τον αντιπαλο.  Γιατι ομως να το κανει η καλογυμνασμενη ομαδα της Ιταλιας;    Εχει τα φοντα να χτυπησει ακομη και το ματς μεσα στους πολιτες και να γελαει ο κοσμος.    Και αυτο γιατι πολλοι την βγαζουν το καπελο με τα θαυμαστα αποτελεσματα της.   Επαναλαμβανω αν φοβηθει η Ρομα θα μασει οσα δεν εμασε.   Πιστευω ομως οτι δεν θα μασησει και θα παει να τους μαμησει.   Εμεις βγαζουμε το Χ βλεποντας με το σεναριο αυτο εμπλοκη των επιθετικων της Σιτυ και με αυτον τον τροπο να κρατηθει το σκορ στην ισοπαλια.  Δεν ξερω για σκορ ομως θα τιμησουμε το Χ με 3,75 αποδοση.

Ο ΣΟΥΠΙΑΣ προτεινει επτα παιχνιδια στο συστημα του που ειναι 3-6-7.
102.  1.  2,65.  1-1.
107.  Χ.  3,25.  2-2.
103.  Χ.  3,75.  1-1.
146.  1.  3,35.
149.  1.  3,50
145.  Χ.  3,30.
143.  Χ  3,75.

Διχως τιποτε αλλο να εχετε μια καλη βραδια απολαμβανοντας τα παιχνιδια επιπεδου , αυτα του Τσαμπιονς Λινγκ.
Γεια σας και απο αυριο λεμε καλημερα στον Οκτωβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.