Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ << ΞΥΛΟ >> ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

431.  Χεταφε - Βαλενθια.  Νικη ημιχρονου για την Χεταφε.  Μετα;   Ανεβαινει η Βαλενθια και ολα ειναι πιθανα.  Το 'πιασες γατα!!!   Ανατροπη ρε !  Απο 1 ημιχρονο σε 2πλο τελικο.

422.  Μπουγιουκσεχιρ - Τραμζονσπορ.  Ο Παπαδοπουλος με το γκολ στο εκτος εδρας Ευρωπαικο παιχνιδι με την Μεταλιστ εδωσε ψυχολογια στους Ποντιους.  Να παμε με πρωτη γκολ την Τραμζονσπορ , να παιξουμε το 2-3 γκολ και να κυνηγησουμε το σημειο Χ με αποδοση το 3,10.  Το 1-1 σαν σκορ.   ***  1-1.

429.  Μπουρσασπορ - Μπεσικτας.  Θα παρω το 2πλο ημιχρονου.  Η Μπεσικτας θα σκοραρει και θα παρει το ημιχρονο.  ***  0-0 ημιχρονο

434.  Ντεφενσα Χουστισια - Σαν Λορεντζο.  2.  2,60.  Δεν ξερω γιατι αλλα παω με την Σαν Λορεντζο.   Το σκορ επιλογης μας ειναι το 1-2.  ***  1-3.

435.  Ρασινγκ Κλουμπ - Νιουελς Ολντ Μποις.  Γιατι να μην παω με την ισοπαλια;  Ολα τα ματς στο γκολ πανε.  Η Ρασινγκ ειναι αστα να πανε καθως χανει το ενα ματς μετα το αλλο και θελει να πατησει καπως εφ' εξης.  Η Νιουελς πιστευω και με το Χ θα ειναι ικανοποιημενη.  Το Χ με 2,90 αποδοση.

Δεν παταμε διολου καλα και θα προσπαθησουμε να σηκωσουμε αναστημα.    Οχι , δεν τρομαζουμε κι' αυτο γιατι το βλεπουμε σαν ηττα ημερας και τιποτε παραπανω.   Για αν μας παρει απο κατω , κλαφτα Χαραλαμπεεεεεεεε μπεεεεεε μπεεεεεε.
Γεια σας........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.