Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟ 18.30................................

Ξεκιναμε την βολτα μας στο κουπονι με το παιχνιδι και τον Κωδικο 176 αυτο αναμεσα στην Λειψια και την Καρσλουη.   Δυνατοτερη θαρρεις απο ποτέ η φιλοξ/νη θελει νικη.   Η Λειψια ιντας καλη ομαδα θα κυνηγησει να κανει κατι καλο.  Την δινουμε δικαιωμα εως την ισοπαλια.  Η Καρσουη θα εντεινει και η Λειψια θα κανει κουμαντο να μην χασει κιολας !   Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,25 και με τον φοβο μην παρει εμπρος η Καρσλουη.

178.  Χαιντεχαιμ - Νυρεμβεργη.  Που παει η Νυρεμβεργη;  Εξαφανιζεται απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.  Σημερα αν χασει η Νυρεμβεργη φευγει ο τεχνικος της και θα υπαρξουν εξελιξεις ειναι σιγουρο.   Πεσιμο απο τους φιλαθλους της φιλοξ/νης και νυν υπερ παντων αγωνας.
Η γηπεδουχος σκοραρει και δεχεται γκολ.  Εχω κακο προαισθημα για την φιλοξ/νη.  Παω με την εδρα και το σημειο 1 με αποδοση στο 2,20.

182.  Γκινγκαμπ - Μετς.   Σαφη υπεροχη στις μεταξυ τους νικες υπερ της Μετς.  Νικες ομως με 1 η 2 γκολ διαφορα.  Ετσι οπως ειναι η Μετς λεμε να βαλει 1 (;) γκολ!   Ακομη δεν πετυχε εκτος εδρας γκολ.   Η Γκινγκαμπ δεν μ' αρεσει ομως εχει ξεσπασματα εν αντιθεσει με το κρυο παιχνιδι τηγς Μετς.  Ανατροπη βλεπει ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης απο 2 σε 1.  Μας λεει δηλ. οτι η Γκινγκαμπ βλεποντας το νωθρο παιχνιδι που κανει η Μετς , ακομη και με το σκορ πισω θα παρει το ματς με ανατροπη θεωροντας το καλη περιπτωση και ορισμο της ανατροπης.  Το σημειο 1 (δυσκολο) με 1,95.

186.  Μπαστια - Ναντ.  Το σημειο Χ με 3,15 αποδοση.  Σφιχτο ματς αναμενεται.

185.  Μονπελιε - Μονακο.  Οχι οχι.  Δεν ακουω κανεναν.  Η Μονπελιε δεν μπορει να νικησει την Μονακο.  Οι φιλοξ/νοι ειναι συντριπτικα καλυτεροι στα μεταξυ τους παιχνιδια αναμφιβολα.  Επικρατεστερο ειναι το Χ και το 1-1.  Αυτο γιατι η Μονακο παιζει ανιαρα και δεν μπαινει κατ' ευθειαν στο ψητο.  Λεμε ομως ακομη κι' αν μπει θα εχει περασει η ωρα οποτε ματαια.  Το Χ στο 3,15.

Προς το παρον και αγνωστο εαν κανουμε εκ νεου συνδεση...............
Γεια σας..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.