Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ SIMOSSHOW.

Τουν - Βασιλεια.  Η μεθη της Βασιλειας και η δυναμη της Τουν μας κανουν να πιστευουμε ακομη και στην νικη της γηπεδουχου.  Θα παιξουμε το σημειο 1 με 3,00 αποδοση.

Κλαμπ Μπριζ - Στανταρ Λιεγης.  Θελουμε το σημειο 1 με 2,25.

Αταλαντα - Κιεβο.  1.  1,90.

Χοφενχαιμ - Βολφσμπουργκ.  Χ.  3,35.

Τορινο - Σαμπντορια.  Χ.  3,15.

Ολυμπιακος - Παναθηναικος.     Ειναι ντερμπι τελικα αιωνιων αυτο αναμεσα στον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο;    13-0-0 εχει ο Ολυμπιακος.   Θελει να σπασει ρεκορ και ρεκορ.
Σημερα ο Παναθηναικος ετσι οπως ειναι νεανικος θα μπορεσει να βαλει τελος και να φρεναρει τον μισητο του αντιπαλο;     Λεμε λοιπον πως αν κρατησει για αρκετη ωρα ο Παναθηναικος τοτε θα πιστευει σε κατι το θετικο.   Η κουραση με την Μαντσεστερ θα φανει στο γηπεδο και οι αλλαγες δεν ξερουμε το κατα ποσο θα βοηθησουν (χημεια) στην επιθετικοτητα.   Στο τρεξιμο θα ειναι ιδιοι αλλα στην αποτελεσματικοτητα υπερεχει ο γηπεδουχος.    Απο τα πλαγια θα σπασει την αμυνα των πρασινων ο δαφνοστεφανωμενος.   Και εκει μπορει να το κανει.   Με απολυτο σεβασμο στους δυο αντιπαλους ο Ολυμπιακος θα ειναι ο νικητης (1,35) οσο και να θελουμε να δουμε απο δεξια μερια.  Το πρεσινγκ του Παναθηναικου ισως δωσει ελπιδες για κατι καλο , ομως αν ξεψαρωσει ο Παναθας και βγει μπροστα , μαυρο φιδι που τον δαγκωσε.  Λεμε ομως αν !!!
Δεν ξερω αν ειναι ματς λεπτομερειων , αυτο που ξερω ομως ειναι οτι η εδρα αυτη εχει τον πρωτο λογο.   Η νεανικη ομαδα του Παναθηναικου θα ζορισει τον γηπεδουχο.   Ελλειψει σκορακια σημερα δεν τοποθετουμαστε.
Ο Παναθηναικος χτιζει ομαδα και αυτο ειναι καλο.  Βλεπετε ο αφανισμος των μεγαλων δυναμεων του Ελληνικου μας ποδοσφαιρου αποδυναμωνει την ουτως η αλλως χαμηλη δυναμικη του.
Η ολη εικονα μας προς τα εξω ειναι για γελια οταν και βλεπουμε γηπεδα τελειως μα τελειως αδεια.
Σημερα τρωμε κανονικα , του δινουμε και καταλαβαινει ενω απο αυριο που πεταμε αετο αρχιζουμε την νηστεια με Σαρακοστιανα.
Καλη Σαρακοστη.

Γεια σας..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.