Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΝ. ΓΙΟΥ.

Το δευτερο 90λεπτο ειναι πλεον ετοιμο και ειναι αυτο που θα δωσει αφορμη για σχολια ειτε αρνητικα ειτε θετικα για την εκαστοτε ομαδα.   Τα αρνητικα ουτως η αλλως τα εχει η θρυλικη Μαν. Γιου γιατι αυτη η μετα Φεργκιουσον εποχη δεν λεει και πολλα πολλα.  Ομως Αγγλια ειναι εδω κυριοι.  Ξερετε εδω αν ενας παικτης εχει προβλημα δεν ανοιγει την πορτα του προεδρου χωρις προιδοποιηση ποσω μαλλον να ανεβει το κατωφλι του γραφειου του.   Και επιτακτικα να ζηταει το << κεφαλι >> του προπονητου του παιζοντας το φιρμα.     Εδω ισχυει το ακριβως αντιθετο.  Περαστε κυριε ποδοσφαιριστα  για λυση συμβολαιου και τελος αν συμβαινουν τετοια πραματα.  Ετσι με αυτον τον τροπο διδεται δυνατοτητα σε βαθος χρονου να φανει το εργο του κοουτς.     Σε μια λοιπον τετοια εποχη βρηκε ο Ολυμπιακος την θρυλικη Μαν. Γιου οπως και τοσες αλλες ομαδες και τα οφελη τους ειναι πολλα.   Μεταξυ αυτων και το 2-0 του πρωτου αγωνα για το Τσαμπιον Λιγκ που βρισκει τον Ολυμπιακο με το ενα ποδι στον επομενο γυρο.   Το 2-0 δεν εξασφαλιζει τιποτε ομως ειναι ενα σοβαρο πλεονεκτημα.
Μπαινουμε στον αγωνα και βλεπουμε τον Ολυμπιακο να προσπαθει να παρει το κεντρο.   Νωρις νωρις να το χανει και να επερχεται πιεση.   Οσο περναει η ωρα να μεγαλωνει.   Χωρις πολλα πολλα καπως ετσι να αρχισει και το δευτερο ημιχρονο αλλα και παλι να χανει ο Ολυμπιακος το κεντρο.    Οι αντεπιθεσεις του δεν ξερουμε αν θα αποφερουν καρπους και να πανηγυρισει ενα γκολ οποτε η προκριση να ειναι πιο κοντα οσο ποτε.    Θεωρουμε ομως οτι η Μαν. Γιου δυο γκολ θα τα πετυχει και το 2-0 θα φερει το ματς στα ισια.
Η εικονα που δειχνει η Ελληνικη ομαδα δεν εφησυχαζει τον φιλαθλο της κοσμο ομως πονταρει στην ασταθεια της Μαν. Γιου και στα τρωτα της σημεια (αμυνα).   Θεωρουμε οτι το ματς θα παει παραταση και εκει δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη.   Αυτο πιστευουμε σημερα αυτο και σας παραθετουμε.  Ειναι παντως μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να γραψει ο Ολυμπιακος ιστορια.   Καλη επιτυχια ολοψυχα απο την σελιδα μας.

Ντορτμουντ - Ζενιτ.  Απλα αναφερω το ματς.  Ρωτατε π.χ γιατι δεν ανεφερα εχθες για την Ρεαλ με την Σαλκε.   Οταν βγαζω νικη με μικρο ευτελες ποσοστο την αποριπτω.  Δεν πληρωνει τιποτε δεν χρηζει αναρτησης.   Το ιδιο και η Ντορτμουντ αν και δεν παταει καλα.  Ο οποιοσδηποτε με σχεδιο μπορει να της κανει ζημια.  Αρκει να το πιστευει.   Η Ζενιτ δεν ειναι καλη ομως αν βρει χωρους γκολ θα πετυχει.  Γκολ και η Ντορτμουντ επισης θα πετυχει.  Κατι αλλο δεν βλεπω.

Μδεργουελ - Ινβερνες.  Το 1-1 βγαζει η στηλη.  Απο ενα γκολ.

Νιουπορτ Καουντι - Νταγκεναμ & Ρεντ.   Το σημειο 2 βγαζουμε με 2,70 αποδοση.

Ειναι και αυτο το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναικο για το κυπελο Ελλαδας.  Ο Παναθηναικος πολυ καλος και με ποιοτητα αλλα και ο ΟΦΗ ανεβασε επιπεδο.  Το κυπελο ειναι θεσμος οποτε θα κυνηγησει και ο ΟΦΗ με ολες του τις δυναμεις την υποθεση προκριση.   Ο Παναθηναικος ενα γκολ θα το βγαλει ο ΟΦΗ ενα γκολ θα πετυχει οποτε θα παρουμε το 1-1 σαν σκορ και το σημειο Χ με αποδοση στο 3,20.

Τελος αδειας απο σημερα και θα αρχισουμε να ειμαστε λιγο πιο ασταθεις και δεν θα εχουμε συνεπεια απο πλευρα ωρας.   Να ειστε μαζι μας  να μας εχετε στα αγαπημενα και να εχουμε μια καλη επικοινωνια μεταξυ μας.   Θα μας βρειτε και στο FACEBOOK στην μπαρα επανω κανοντας κλικ οποτε και εισερχεστε στην ομαδα μας Καθε μερα μαζι ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.