Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ.................................

Μπιλεφελντ - Κοτμπους.  Θα σκοραρει η Κοτμπους και κατοπιν η Μπιλεφελντ.  Δινουν αγωνα για το ποιος θα ανακαμψει.  Το ματς αυτο παει απο ενα γκολ και στο Χ.       Η Μπιλεφελντ θα κανει προσπαθεια να παρει την νικη.   Εμεις το αφηνουμε στο Χ με αποδοση στο 3,20.

Μοναχο 1860 - Καιζερσλαουτερν.  Χ Ημιχρονου.  Λιγο μπερδεμενα τα βγαζει.  Δειχνει σταθερα Μοναχο 1870 και μετα δειχνει να το χτυπαει η Καιζ/τερν.  Μην γινει καμια ανατροπα;   Μπαααα!!!  Η Καιζ/τερν ενα γκολ θα βαλει.    Αστο παικτουρα στο Χ ημιχρονου.

Σοντερισκε - Ααλμποργκ.  Το 2πλο διαφαινεται.  Μεχρις εδω.  Το σημειο 2 στο 1,90.   Θα σας το πω ομως γιατι θα σκασω!  Ο σκορακιας μας λεει 1-2 σκορ αλλα η Σοντερισκε εσφιξε στα τελευταια και παιζει πλεον γενναια.  Μοιρασμενη με την Ααλμποργκ στις νικες απλα ο ενας ειναι πρωτο-δευτερος και ο αλλος (γηπεδουχος) τελευταιος.

Γκεντσλερμπιρλιγκι - Ελαζιγκσπορ.  Αν και δειχνει να σκοραρει η φιλοξ/νη εμεις βλεπουμε κατοπιν γκολ και για την γηπεδουχο.  Να παρουμε λοιπον το σημειο 2 ημιχρονου;

Τοτεναμ - Σαουθαμπτον.  Τι να σε λεω (τςςς) ρε φιλαρακι.  Εγω Σαουθαμπτον θα παιξω.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 3,15

Μπολονια - Καλιαρι.  Να τι με (μου) ειπε ενα φιλαρακι καλο.  Να δω ρε SIMOSSHOW την Καλιαρι να κανει νικη εκτος εδρας ρε !   Απο ποτε εχει να νικησει;   Βρε ασε το απο ποτε.  Πανε παιξτην στο 2πλο.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 3,00.   Εκεινος τον χαβα του.   Μπαααα με (μου) λεει.  Εως Χ.   Εεεεε λοιπον αυτο κανει.  Παιζει καλα και τα παει εως Χ.   Την Μπολονια θα την βρει μποσκια και θα της τα καρφωσει σε λεω.

Σημερα του Σταυρου και λιγο εκκλησια δεν θα εβλαπτε.   Πρωι πρωι λιγη ωριτσα για λιγα γραμματα και τιποτε αλλο.  Ενα κερακι !
Τωρα ηρθε η ωρα του καφε.   Αν εχουμε αργοτερα κατι αλλο δεν θα διστασουμε να το αναρτησουμε.

***    Στην Φωτο βλεπετε την επιτυχη προσπαθεια.  Ο Πολης ο Κρεοπολης εβαλε 3-5+ την μεγαλη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και πηρε αποδοση 150.  Με 3 Ευρω πηρε 450 !!!   Καλοφαγωτα Πολη αξιε συνεργατη.
Μονον με διαβασμα και υπομονη ερχονται οι επιτυχιες.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.