Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

CHAMPIONS LEAGUE AGAIN........................

Σημερα ακολουθουν τα υπολοιπα παιχνιδια για τον θεσμο του Τσαμπιον Λιγκ.
Η Μπαρτσελονα εχει εκεινο το 0-2 μεσα στους Πολιτες οποτε θα πραξει μια απο τα ιδια οπως η Μπαγερν.   Δηλ. θα περασει.  Τωρα το πως θα περασει θα προσπαθησουμε να προσεγγισουμε εδω.
Ξερει να την παλευει η Σιτι την Μπαρτσελονα και το εχει αποδειξει 2 φορες εν αντιθεσει με τους Ισπανους που μολις εκαναν μια νικη σε τρια παιχνιδια τους.   Το 0-2 σκορ πραγματι δεν αφηνει πολλα περιθωρια για το θεμα προκριση , ομως οι Πολιτες θελουν κατ' εμας ενα γρηγορο γκολ.   Πρεπει να κανουν αραγε το ιδιο παιχνιδι με την Αρσεναλ;   Εμεις λεμε οχι.   Αργησε η Αρσεναλ αφηνοντας τον χρονο και μετα προσπαθησε απλα χωρις να κανει τιποτε.   Απλα δεν εχασε το ματς.  Εχασε ομως την προκριση.  Το 0-2 δεν αφηνε περιθωρια.   Με αυτο το σκορ παει η Μαν.  Σιτι να ανταπεξελθει και να ανατρεψει γιατι οχι (λενε) το εις βαρος της σκορ.    Θελω να πιστευω σε ενα παιχνιδι χωρις φρενα με τρελο ρυθμο και την Μπαρτσα βλεποντας αρκετους κενους χωρους να μπαινει μεσα στην περιοχη επικινδυνα για σκοραρισμα.   Θελω πανω κατω την μπαλα και οποιος αντεξει.  Στο Ημιχρονο θελω 2 γκολ.   Με εικονα κακη και απο τους δυο στα τελευταια ματς τους , αλλα την Μπαρτσελονα να επικρατει με ευρυ σκορ προτεινω.  Ενα σκορ τυπου 4-0 θα ηταν καλο.   Και το 4-6 μ' αρεσει.  

Η Παρι Σεν Ζερμεν με την Μπαγερν του Λεβερκουζεν.  Οσο τρενο ειναι ο ενας αλλο τοσο καρβουνιαρης με στασεις διαρκεις ειναι ο αλλος.   Γαλλοι ειναι ευγενεις θα ειναι.   Το σκορ στο 2-1 η 3-1 ειναι καλο.   Δεν θεωρω οτι θα κανει επιδειξη δυναμης η Παρι.   Καταληγω στο 3-1 και τελειωνω με δαυτους.   

=====================================================================
=====================================================================

153.  OVER.
155.  OVER.
152.  2-3 goal.
158.  Νταντι Γιουν. - Σεντ Τζονσον.  2.  3,65.  Με προηγουμενη την γηπεδουχο και νικητρια την φιλοξ/νη.

Καλο απογευμα και το βραδυ ολοι στην T.V εξασφαλισμενης της συζυγου.   Αλλιως;  Που να τρεχεις μεσα στην νυχτα να δεις την στρογγυλη Θεα!!!  
Γεια σας............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.