Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΠΑΤΟΦΤΥΑΡΟ ΓΚΑΣΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΨΙΜΟ................

Θελω να δω την Ααλεν εκτος εδρας στην Κολωνια.  Δεν τα πηγε καλα στα δυο τελευταια και ερχεται τωρα στην πρωτοπορο που παιζει σιγανο τεμπο.  Εκει ισως βρει την ευκαιρια να αποσπασει την ισοπαλια.  Αυτο θα κυνηγησουμε.  Το Χ στο 4,15.  Η Ααλεν μας απεδειξε οτι μπορει να κανει θετικο αποτελεσμα.  Μονο και μονο γι' αυτον τον λογο.

Σαν Παουλι με Ινγκολσταντ.  Αυτο που ειδαμε ειναι το γκολ γκολ.  Η φιλοξ/νη δυσκολα χανει και η  γηπεδουχος βγαινει μπροστα για νικη.  Ο Σκορακιας (επανεμφανιζεται) λεει 2-1 σκορ.  Η στηλη θα παιξει το σημειο Χ .

Φ.Σ.Β Φρανκφουρτης - Φορτουνα Ντισελντορφ.  Τριτο Χ στην σειρα παιζει η στηλη.  Η Φορτουνα τους παταει αλλυπητα ομως η Φ.Σ.Β εχει φορμα καλη.  Δεν ειναι και γκολτζου ομως παιζει σταθερα.  Το σημειο Χ στο 3,20.

Νιμ και Λανς σε αλλη μια ισοπαλια η οποια και θα μας απασχολησει στο κουπονι μας.  Θα την επιλεξω με το Χ να διδεται στο 2,90.

Μοντενα με Λατινα και το κρεσεντο των ισοπαλιων μας να συνεχιζεται στην σελιδα μας.  Το Χ στο 2,90.
==============================================
==============================================

Αναφορα μονο για το Στουτγκαρδη Αμβουργο.  Τι εχουν παθει αυτες οι ιστορικες ομαδες της Μπουντεσλιγκα; Πιο κατω κι' απ' τον πατο.   Τουλαχιστον το Αμβουργο σκοραρει .  Ειναι κι αυτο στα μαυρα του τα χαλια.  Να παμε σε εκταση του σκορ δεν το βλεπω.   Να παμε στα 2-3 γκολ λεω ναι.  Και να θελησω να δωσω εναν νικητη αυτη θα ειναι η Στουτγκαρδη που αρχισε να συμαζευεται.  Ο Στεφενς αρχιζει να κανει εργο.   Η αμυνα ειναι το προβλημα της Στουτγκαρδης.   Η λογικη βεβαια λεει Αμβουργο κυριοι βασει αμυντικης λειτουργιας της γηπεδουχου ομως η καρδια λεει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νικη !!!

Νοτς Καουντι - Καρλαιλ.  Μωρε ασε με εμενα να φωναζω Καρλαιλ.  Αφου οταν γεννηθηκα Καρλαιλ ειπα την πρωτη μου λεξη.   Ηρθε η ωρα η ιστορικοτερη ομαδα να κανει επιτελους κι' αυτη επαννεκινηση.  Να νικησει η Νοτς Καουντι.   Αρκετα τραβαει η δυστυχη.

Ακριγκτον - Πλιμουθ.  Θελω να πιστευω οτι θα κανουν καλο παιχνιδι.  Αν η γηπεδουχος μπει οπως με αλλες ομαδες θα την πληρωσει.  Η Πλιμουθ παιζει πλεον αντεπιθεσεις.  Γι αυτο θελει ιδιαιτερη προσοχη.   Ομως θα μπει δυναμικα να παρει το κεντρο.   Παραγωγικες ομαδες και βλεπουμε ενα σκορ τυπου 2-2 σαν τελικο αποτελεσμα.  Κατι αλλο;   Αυτο τα λεει ολα !!!

Τζιλιγχαμ - Κρου.  Θελω το 2-1 σαν σκορ και το σημειο εδρας.  Το σημειο 1.

Σκανθορπ - Μπερτον.  Την ισοπαλια επιλεγουμε.  Οι δυο ομαδες να πανε στο Χ.
================================================
================================================

Αν δουμε κατι αλλο θα επανελθουμε.
............................................................

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.