Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ << ΣΚΕΠΤΙΚΟ >>.

Αναδημοσιευση της κεντρικης σελιδας μας απο το http://simosshow.blogspot.gr/

124.  Λιμπερετς - Αστρα Πλοιεστι.  Σφιχτη η Λιμπερετς ομως το 3-0 στην Αστρα Πλοιεστι δεν δινει και πολλα πολλα.   Κρινω οτι η Αστρα θα κανει και δευτερη νικη ακομη και μεσα στην Λιμπερετς.  Το σημειο 2 στο 3,15.

127.  ΑΙΚ Στοκχολμης - Αστανα.  Εμεις λεμε γκολ και νικη απο Ημιχρονο για μια ΑΙΚ που εστρωσε πλεον.  Η Αστανα θα προσπαθησει να μην δεχτει γκολ στο Α' Ημιχρονο ομως η ΑΙΚ θελει να παει προηγουμενη στα αποδυτηρια.  Με 1/1 Ημ. Τελ.

130.  Σακιρ - Νεφτσι Μπακου.  Το σημειο μας ειναι η εδρα.  Το σημειο 1 με 2,25 αποδοση.

131.  Σολιγκορσκ - Ζουλτε Βαρεγκεμ.  Αν και θα παει ολος ο πλανητης με την εδρα θα το επιλεξω το σημειο.  Ο Ασσος στο 2,10. ( Αυτο εαν θελεις μην το συμπεριλαβεις στα πλανα ).

143.  Χαφναρφιορντουρ - Ελφσμποργκ.  Θελω εδρα.  Εχω επισημανει αδυναμιες της Ελφσμποργκ , αδυναμιες τις οποιες μπορει να εκμεταλευτει εστω και για νικη γοητρου η γηπεδουχος.    Η Ελφσμποργκ δεν μ' αρεσει.   Δειχνει ολιγον ζαμαν φου.  Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,55.

148.  Ζιμπρου Τσιτσιναου - Γκροντιγκ.  Μπορει η Ζιμπρου τα δυο γκολ ξανα;   Οχι λεμε εμεις.  Συνεπως!   Το 1-1 οσο θα κυλαει θα ειναι δυσκολο.   Η φιλοξ/νη θα βρει τροπο να κανει το 1-2 , λεμε εμεις!   Το σημειο 2 διχως αλλο με αποδοση στο 2,30.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Στο 137 ο Ατρομητος , ο δικος μας Ατρομητος (Αθηνων) θα μπει να παρει απλα το Σαραγιεβο.  Προσεχε Ατρομητε.  Ξερεις τι << ατιμο >> ειναι το Σαραγιεβο;   Μην σε (σου) κανει κανενα κουλο (1-2) και τρεχεις και δεν φτανεις!   Καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας.

Στο 140 ο Αστερας Τριπολης αντιμετωπος με την Μαιντζ.  Μεχρι 1-1 τον δινω τον Αστερα!   Μακαρι δε η νικη επι του Αη Βασιλη (χαχαχαχα) να επιασε τοπο.   Βεβαια η Μαιτζ δεν ειναι Ροβανιεμι , ομως κλαιν μαιντζ.    Ορμα γερα κι' ας χασουμε το σημειο Αστερα.   Ο Σκορακιας το παει γερα στο 2-1 σκορ.  Η προκριση ομως;  Τρελανε μας ολους Αστερα !!!
Δειτε λοιπον τα σκορ ξεχωρα απο τα σημεια.   Κανετε το παρολι σας και παμε.

Οι μινι διακοπες τελειωσαν (δευτερη στην σεζον) και ξαναγυριζουμε στην σκληρη πραγματικοτητα.
Ο καιρος ειναι συμμαχος μιας και εχει δροσια μπολικη σημερα.
Τα καταπληκτικα μερη της Χαλκιδικης τα γουσταραμε με το κουταλακι.   Πανεμορφα στο 1ο ποδι εκπληκτικα στο 2ο στην Σιθωνια και απεναντι να φαινεται το Αθως ( Αγ. Ορος).
Καθε παραλια και διαφορετικη ομορφια.   Μεχρι τον Ν. Μαρμαρα δεν χορταινεις να απολαμβανεις βουτιες.    Ψαρακι στο Πορτο Κουφο , σταση και στο Καλαμιτσι ενω η Σαρτη το βραδυ ειναι το κατι αλλο.   Βρισκεσαι σε νησι   Ολα αυτο θυμιζουν.   Με πληροτητα 100% αυτην την στιγμη εχει στην κυριολεξια βουλιαξει απο τουρισμο.   Δεν αδικω τα αλλα μερη της απλα σας αφηνω να πειτε και εσεις κατι απο την δικη σας εμπειρια.
Καλο καλοκαιρι οσο εμεινε τελος παντων.   Μην αφηνετε να περασει ανεκμεταλευτο.   Γι' αυτο παιζουμε λιγα να παρουμε πολλα και τσουουουπ ξανα εκει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.