Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

Ενα τετ α τετ ηταν αρκετο ωστε να παμε αν οχι πιο προσεκτικα σιγουρα πιο απολυτα για να βρουμε το σωστο και οχι το λαθος.
Η Εσμπιεργκ γνωστη για το προβλημα που εχει στην εδρα της θα προσπαθησει να νικησει την Σιλκεμποργκ.   Εχει βρει πατηματα και καπως βλεπεται εντος εδρας.  Εχει αυτο το κουσουρι μεσα να μην μπορει και εξω να ειναι κατα πολυ καλυτερη ωστε να παιρνει θετικα αποτελεσματα.  Ειναι ομως ενα κλικ κατω απο περυσι στα εκτος ενω στα εντος ενα κλικ επανω.   Θεωρουμε οτι θα σκοραρει τοσο η Σιλκεμποργκ οσο και η γηπεδουχος.   Το 2-3 γκολ για τους μη τολμηρους και το 2-1 σκορ για την Εσμπιεργκ.  Το G.G το 2-3 Goal και το σημειο;;;;;;   1.  Με Χ/1.  Ποιο απ' ολα ;  Το Χ/1.

Φρεντρικσταντ και Μιονταλεν σε καλη κατασταση.  Το OVER δειχνει να ειναι ευκολο.  Ενα πιθανο σκορ του σκορακια ειναι το 3-1 η 2-2 !!!  Ο σκορακιας δενει το 2-2 σαν σκορ επιλογης του.  Το σημειο Χ με 3,20 αποδοση.

Χακεν με Ελφσμποργκ.  Την ισοπαλια με 1-1 σκορ.  Η Χακεν ειναι καλα παιζει μπαλα σωστα βρισκει λιγο να γερνει την Ελφσμποργκ ομως θα πετυχει το 2-1 σκορ που ειναι στο γουστο της;   Αντιθετος με τον σκορακια πηγαινω στο σημειο 1 με 2,20 αποδοση.

Γκροιτερ Φιρτ με Νυρεμβεργη.  Ξερω ποσο δυσκολο ειναι να γινει το 2πλο ημιχρονου ομως θα παρω αυτο το σημειο.    Δεν αδικω την Γκροιτερ.  Υποψια ανατροπης;   Το σημειο 2 ημιχρονου λοιπον.

Ακριβως τα μεσανυχτα ωρα Ελλαδος η Αρσεναλ Σαραντι βρισκεται αντιμετωπη με την ηττα απο την Εστουδιαντες.  Αυτο ειναι το σημειο επιλογης μας.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,15.  Το 1-2 σκορ ο σκορακιας.

344.  2-1 σκορ.
346.  1-1 σκορ.
351.  1-2 σκορ.
345.  2-2 σκορ (για το live).  απο 1-2 στο τελος 2-2.   Θελουμε την ροη 0-1 = 1-1 = 1-2 = 2-2.

Καλημερα καλη εβδομαδα και συνεχεια με την απολαυση.
Βρισκουμε ευκαιρια και παμε για μακροβουτια.   Το καλοκαιρι συνεχιζεται και πρεπει να το απολαυσουμε μεχρι τελους.
Γεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.