Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..........................

110.  ΑΠΟΕΛ - Ελσινκι.  Η προκριση θε να ΄ρθει οταν και μονον παιξει με απολυτη επιθετικοτητα ο δικος μας ΑΠΟΕΛ.   Το Ελσινκι εχει καλο μομεντουν ωστοσο σε παιχνιδια Ευρωπης χανεται , εξαφανιζεται.   Ναι στο 4-6 γκολ παρ' ολο που δειχνει ακατορθωτο να γινει.    Μπορει να συνθλιψει την αμυνα των Φινλανδων.

111.  Μαλμε - Σπαρτα Πραγας.  Εχουμε (δειχνει) γκολ γκολ και θελουμε νικη της Μαλμε που παιζει καλα στην εδρα της.  Θεμα διαχειρισης το αν προκριθει.  Παντως θα προηγηθει.  1 Ημιχρονου.

112.  Σεριφ Τιρασπολ - Σλοβαν Μπρατισλαβας.  Το σημειο 1 και το σκορ στο 2-0.  1/1 Ημ. Τελ.

113.  Μπεσικτας - Φεγιενορντ.  Καθεται στο 2-3 γκολ.  Πιο πολυ αρεσει το 2-1 σαν σκορ με οτι συνεπαγεται.

118.  Παρτιζαν - Λουντογκορετς.  Το σημειο Χ με 3,1ο αποδοση.

115.  Κοπεγχαγη - Ντνιεπρ.  Μας κραταει διστακτικους η αμυνα της Ντνιεπρ , ομως θα παω με τους Δανους καθωτι εχουν το πανω χερι μετα το 0-0 του πρωτου αγωνα.   Η βοηθεια του κοσμου της θα ειναι καταλυτικη.  OVER θελουμε σαν δευτερη επιλογη για τον παικτη.   Κοντρα στα στανταρ για αλλη μια φορα.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

109.  Ζενιτ - ΑΕ Λεμεσου.  Να παμε με το Χ Ημιχρονου.  Στην συνεχεια η νικη των Ρωσων ας δωσει δικαιωμα παρατασης.   Ετσι κι' αλλιως αυτο το ματς παιζεται με τριαδα στον ΟΠΑΠ.    Στο δικτυο ομως θα το ριξω κατι τις.  0-0 Ημ. & 1-0 Τελ.   Μη γελας.   Σιγα το ρισκο σε λεω.  Μονο του το παιζω και λογαριασμο δεν δινω. Χαχαχαχαχα

Με αυτα τα σημεια ολοκληρωσαμε για σημερα τα παιχνιδια επιλογης μας.
Γεια σας και καλες βουτιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.