Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Π.Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

191.  Γκρασχοπερς - Κλαμπ Μπριζ.  Δεν ειναι καλη η γηπεδουχος ωστοσο δεν ειναι και κακη.   Ψαχνει τροπο να αναπτυξει το ποδοσφαιρο της και να επιβαλλεται στους αντιπαλους της.  Δεν παραταει τα παιχνιδια και δειχνει σημαδια βελτιωσης.   Η Κλαμπ Μπριζ ενα επιπεδο επανω (λεμε εμεις) τελικα θα παρει το 2πλο.  Το σημειο 2 στο 2,40.

190.  Αστερας Τριπολης - Μακαμπι Τελ Αβιβ.   Τι μας εχει δειξει εως τωρα ο δικος μας Αστερας Τριπολης;  Ειναι μια ομαδα που προσαρμοζεται στις περιστασεις ενος αγωνα.  Καθε ματς το βλεπει ξεχωριστα - διαφορετικα.   Η Μακαμπι ειναι κι' αυτη ομαδα τακτικης , παιζει δηλ. αναλογα την περισταση τον καθε αγωνα και προσεχει τον αντιπαλο οταν αυτος ειναι επικινδυνος.  Και ο Αστερας ειναι επικινδυνος.   Στην Τριπολη εχει θαρρεις το οπλο του Κολοκοτρωνη και ορμαει στον αντιπαλο.
Το 1-0 σκορ ο σκορακιας και το σημειο Χ/1 Ημιχρονο Τελικο.   Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,15 (φαβορι) για τον Αστερα Τριπολης.

189.  Ζιμπρου Τσισιναου - Π.Α.Ο.Κ.   Πρεπει ο ΠΑΟΚ να μπει καλα και να αντεξει στις οποιες πιεσεις των Μολδαβων.   Δεν εχει καλη αμυντικη διαταξη η Ζιμπρου ειναι σε πτωση σχετικα (εχασε στο πρωταθλημα) παρα το μονο που εχει ειναι η διψα για προκριση σε ομιλους.   Ο ΠΑΟΚ εχει Αγγελο στον παγκο και θα περασει νικηφορα.   Εμεις θελουμε απλα το Χ Ημιχρονου και στο Β' Ημιχρονο ο Αγγελος αφου δει τα κενα των Μολδαβων να μπει εξ αρχης (Β' Ημιχρονο) και να κανει την διαφορα.    Στις 21.05 το ματς σε τηλεοπτικη μεταδοση απο ιδιωτικο καναλι.  Στο Ζιμπρου Στεντιουμ 10.400 θεατων χωρητικοτητας η προσπαθεια των Ελληνων για προκριση σε ομιλους.   Η αρχη θα γινει απο την Μολδαβια.  1-0 τελικο.

179.  Ελφσμποργκ - Ριο Αβε.  Μαχιμη ομαδα το Ριο Αβε θα μπει να μην χασει.   Η Ελφσμποργκ με δυνατες ομαδες ζοριζεται και δεν περναει η μπογια της.  Το σημειο Χ στο 3,20 μας κανει.  2-1 τελικο.

188.  Τσβολε - Σπαρτα Πραγας.  Χ.  3,30.    Παντως εχει πεισμα η Τσβολε.   Η Σπαρτα μπορει να παρει θετικο αποτελεσμα;   Λεμε ναι και αυτο θα ειναι το Χ της ισοπαλιας.

Ολοκληρωσαμε για σημερα τις σκεψεις μας οσον αφορα το ποδοσφαιρικο κουπονι και παμε να συνεχισουμε την σημερινη μας ημερα.  Το βραδυ θα ειμαστε ετοιμοι να δουμε τον αγωνα -ες που μας ενδιαφερει -ουν.   Θα εχουμε και δευτερη ενεργεια στον Αστερα Τριπολης θετικη ωστε να γελασουμε και στοιχηματικα.
Γεια σας.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.