Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ WWW.SIMOSSHOW.BLOGSPOT.COM

119.  Λεβαδειακος - Απολλων Σμυρνης.  Κι εδω το 2-1 σκορ μας βγαζει ο σκορακιας μη λεγοντας ομως την ροη του αγωνα.  Φοβαται πρωτο γκολ Απολλωνα Σμυρνης.

121.  Πανθρακικος - Πλατανιας.  Την ισοπαλια με το Χ στο 3,05 αποδοση.  Το σκορ δε στο 1-1.

124.  Αστερας Τριπολης - Παναθηναικος.  Ωραιο ματς αναμενουμε.  Στο 1-1 σας το αφηνουμε.  Ποιος θα σκοραρει το νικητηριο γκολ;  Ετσι οπως παιζει ο Αστερας συγκλινει για να κανει αυτος το 2-1.  Το ιδιο ομως παιζει και ο Παναθας που βρηκε ρυθμο = εκανε ομαδα ανταγωνιστικη.  Θεωρουμε πως αν κανει γκολ νικης αυτος θα ειναι ο ΠΑΟ.  Η προιστορια τον βοηθαει και θα γειρει στο 2πλο με 2,45 αποδοση.   Σκορ στο 1-2.


Τελευταιο αφησαμε τον μεγαλο ΠΑΟΚ που κανει οτι ειναι δυνατον να μην μπορεσεις να τον πιασεις στο πονταρισμα.   Καμουφλαζ τετοιο που αφηνει οχι ερωτηματικα αλλα σιγουρια για την ηττα του.  Το 2-1 πριν λιγες ημερες που σημειωτεον ηταν η δευτερη στη σειρα εκτος εδρας ηττα του προβληματιζει.    Ο Σκορακιας μας λεει 2-0 για τελικο σκορ.   Νευρα πολλα και στην κερκιδα και στα αποδυτηρια πλεον.  Ο Στεφενς αμφισβητειται οχι απλα απο μεριδα οπαδων αλλα και δημοσιογραφων που προσχεινται στο ασπρομαυρο στρατοπεδο.   Λιγο μπαχαλο κατι σαν καπως και τα σκυλια δεμενα.
Ο Ιβαν παρακολουθει διακριτικα και κραταει δεμενη την ομαδα.
Ο ΠΑΟΚ για νικη................................

Υ.Γ.   -  Καλο βραδακι ενω να πουμε οτι αυριο δεν θα ειμαστε παροντες ως προς την στοιχηματικη σας ενημερωση.
Το σιγουρο ειναι οτι η σελιδα θα ειναι ανενεργη και εκτος λειτουργιας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.