Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΚΡΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΒΕΤ.

Πανιωνιος - ΟΦΗ.  Τον Πανιωνιο δυστυχως αλλα τον απασχολουν τωρα την δεδομενη χρονικη στιγμη και οχι το κυπελο Ελλαδας.  Παντβς ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δει και ο κοσμος του οτι αρχιζει και παλι να συνερχεται μετα τις πεντε μαζωμενες ηττες που εκανε.   Μ' ολα ταυτα την ισοπαλια θα επιλεξουμε .  Ο ΟΦΗ με το υπερ του 2-0 εχει το επανω χερι.

Απολλων Σμυρνης - ΠΑΟΚ.  Το 3-0 του δικεφαλου του Βορρα σαφως και δεν αφηνει περιθωρια αμφισβητησης ως προς το ποιος θα περασει στην επομενη φαση κυπελλου Ελλαδας.  Περιθωρια αντιδρασης ομως αφηνει.   Και ο ΠΑΟΚ θελει να δειξει οτι μπορει να ανακαμψει μετα τα τρια συνεχομενα εκτος εδρας αρνητικα ματς (3 ηττες) ωστε να δωσει θαρρος στους οπαδους του για την συνεχεια.  Ειναι ομως και το ματς με την Μπενφικα οπου πρεπει να προφυλαξει παικτες του μην τυχον και τραυματιστουν.   Παμε στο δια ταυτα.  Ο Απολλων Σμυρνης δειχνει οτι μπορει να μπει γκολ μαζι με την μπαλα.   Παιζει οχι απλα καλα αλλα και σοβαρα πειθαρχημενα-παρορμητικα.  Ο Σκορακιας πηγαινει στο 2-1 υπερ του γηπεδουχου.   Εν πασει περιπτωσει εμεις λεμε γκολ γκολ και 2-3 γκολ.

Τσεστερ - Χαλιφαξ.  Ρε Τσεστερ τι γυρευεις εκει κατω;   Πιασε τα γατακια της Χαλιφαξ και κανε νικη (2-1 σκορ) ουσιας ωστε να ανεβεις λιγακι !   Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,30.  Εμεις την Τσεστερ ξερουμε.   Η Χαλιφαξ ;  Ναι καλη ομως σημερα ειμαστε με την Τσεστερ σε λεω !

Λυων - Λανς.  Με 2-0 ειμαστε καλλυμενοι.  Προσεξε Λυων!  Μην μας κανεις κανενα κουλο ε;  Το 2-0 στο ματς αυτο σε (σου) παει γαντι.  Η Λανς;  Αντισταση και μονον αντισταση.  Μεχρι ενα σημειο ομως.  Κατοπιν !!!   ***  1-1 Τελικο.

Ριο Αβε - Μπραγκα.   Την ισοπαλια θελουμε εδω.  Δεν εχει πυγμη και δεν σε πειθει η γηπεδουχος.  Η Μπραγκα θα το παρει το Χ και το 3,25 θα πλερωσει.  Ναι γεια !   ***  2-1 Τελικο.

Ατλετικο Παραναενσε - Δε Στρογκεστ.  Θα παρω το σκορ και μονο αυτο.  Το 2-1 επιλεγω.  Αν βγει θα πουμε καποια πραγματακια για την φιλοξ/νη.  Ο Σκορακιας μα λεει οτι θα βγει.

Πολλα ειπαμε για σημερα αναλογα την ημερα.   Τα υπολοιπα αργοτερα μετα το απογευμα.
Γεια σας και να ειστε καλα με τις ευχες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.