Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...............................

Εχει τον πρωτο λογο η Παρι;  Μπορει να μας το αποδειξει;  Ναι η Λεβερκουζεν δεν πειθει απολυτα και το μεγεθος του αντιπαλου της θα την κρατησει πιο σφιχτη.   Θεωρω πως αν ελεγχει το ματς ειδικα στο Α' Ημιχρονο θα προσπαθησει για κατι καλο.  Ποιο θα ειναι αυτο;   Το Χ με 3,35.  ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ.

Μαντσεστερ Σιτι - Μπαρτσελονα.  Ποιος θα δωσει απλοχερα νικη στην Μπαρτσα;  Ειναι η ιδια οπως παλια;  2-0 ΝΙΚΕΣ την εχει η Μαν. Σιτι.  Και εδω ισοπαλια.  Παντως η Μαν. Σιτι οταν επιτειθεται αστραποκαφτει.  Η Μπαρτσα;  Ετσι οπως το παω μοιαζει για 1σσο , ομως το μεγαλοπρεπες Χ θα προτιμησω με 3,40 αποδοση.

Σεφιλντ Γουενστ. - Ντερμπι.  Αντε να σε δουμε γηπεδουχε!!!   Η Ντερμπι παιζει σιγα σιγα με την υπεροχη της και νικαει.  Η γηπεδουχος κανει χρηση τις αντεπιθεσεις της και αποφερει ζημιες.  Με 2-3 γκολ θα παμε.  Φοβομαστε να δωσουμε σημειο;  Οχι ρε παιδια.  Οχι δα.  Οποιος θελει σημειο παιζει σημειο.  Νικη της Ντερμπι.

Σαουθεντ - Χαρτλπουλ.  2-1 η 1-2 σκορ;  1σσος η 2πλο;  Ο Σκορακιας μας βοηθαει.  Παει για νικη η Σαουθεντ.

Δειτε και τι πιστευει για σημερα ο δικος μας GIOUL BET.


Gioulbet:Τριτη 18/2:παρι οβερ,σιτυ οβερ,αγιαξ οβερ.........παρι 4~6,σιτυ 4~6,γιουβε 4~6,βαλενθια 4~6,αγιαξ 4~6.....Funbet:Ακριβη σκορ:παρι 1~3,σιτυ 3~2......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.