Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ...........................

141.  Ατρομητος Αθηνων - Ολυμπιακος Πειραιως.  Να που φτασαμε να λεμε οτι υπαρχει περιπτωση ο Ολυμπιακος να αποκλειστει και ολη η υπολοιπη Ελλαδα εκτος απο τους Γαυρους ειναι πλεον μαζι με τον Ατρομητα!!!   Λεμε λοιπον οτι τα παντα ολα θα εξαρτηθουν απο την διαιτησια.   Ξερουμε τον Ατρομητο οτι δεχεται γκολ παρα πολυ δυσκολα και οτι εχει εδρα οπου και παιρνει αποτελεσμα.   Ειναι αληθεια οτι θα παιξει ψυχωμενα για νικη -προκριση.    Λετε ρε παιδια να μπορεσει να συνεχιζει σε τρια μετωπα;  Μα βεβαια αφου το πρωταθλημα καθαρισε.  Ας τον περοιμενουμε να χανει βαθμους εκει πλεον.  Το κυπελο ειναι σαφεστατο οτι το θελει.  Σας κουρασα.  Παμε λοιπον.  ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 70-30 τοτε καθαρισε η μπουγαδα.  Με 1-1 ειναι καλα να μεινουμε;  Αυτο θα παιξουμε και το Χ με 3,40.  Παντως ο Ολυμπιακος υπερεχει συντριπτικα.

138.  Οσερ - Ρεν.  Την Οσερ την Οσερ.

147.  Αρσεναλ - Ματσεστερ Γιουναιτεντ.  2.  3,05.  Μικροφαγωμαρες θα αναστησουν την Μαν. Γιου που ετσι κι' αλλιως παιζει καλα εδω.

151.  Στοουκ - Σουονσι.  Το OVER φοβουμενος την Σουονσι.  Μας παρουσιαζεται μια Στοουκ ταυρος σκετος οποτε φοβαμαι !!!

140.  Χοφενχαιμ - Βολφσμπουργκ. Εδω θα βρειτε το σημειο 1 με 2,25.  Θα βαλει 2 γκολακια και θα παρει το ματσακι.  Η Βολφσμπουργκ;  Να βαλει γκολ και αυτη.  Σκορ 2-1 .

Ο Σκορακιας κανει δελτιο σημερα στην σελιδα μας.
======================================

140.  Χοφενχαιμ - Βολφσμπουργκ.  4-2.
138.  Οσερ - Ρεν.  2-1.
144.  Μπουρσασπορ - Ακισασπορ.  1/2 Ημιχρονο Τελικο.
Σε συστημα 2-3.

Καλο απογευμα και υγεια πανω απ' ολα.
Γεια σας..................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.