Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ......................

1289.  Μαριεχαμν - Ελσινκι.  Να ξεκολλησει επιτελους το Ελσινκι και να παρει το ματς εστω με 1-2 σκορ.  Το σημειο 2 στο 2,10.   Εχουμε παντως καιρο να δουμε ενα καλο Ελσινκι.
624.  Χακα - Μικελιν.  Χ.  4,30.  Καποιοι θα μας πουνε οτι τα σπαμε για πλακα.  Κι' ομως εδω δειχνει τουλαχιστον 1-1 το σκορ συνεπως κυνηγαμε την ισοπαλια.  Θα εξαντλησουμε τις οποιες πιθανοτητες μας.  Το 2-3 γκολ επισης.
======================================
======================================

854.  Ρουμπιν Καζαν - Μπορντο.  Λεμε ναι στο γκολ γκολ και οσο η ωρα περναει η Μπορντο να (θα) παρει το ματς.  Το 1-2 σαν σκορ μας αρεσει.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,45.

806.  Μονακο - Τοτεναμ.  Λεμε ναι στην Τοτεναμ.  Η Μονακο φαινεται μπερδεμενη και καπου εκει η Τοτεναμ θα χτυπησει δις τρις(;) κακαρι να βγω αληθινος!  Οπως και να 'χει το σημειο 2 με αποδοση στο 3,30.

786.  Ροζεμποργκ - Ντνιεπρ.  Χ.  3,10.  Ακομη και δυο γκολ να πετυχει η Ροζεμποργκ λεμε εμεις , εχουμε ικανη την Ντνιεπρ να κυνηγαει να παρει το Χ (2-2) ωστε να παρουμε την ισοπαλια στο 3,10. Θελουμε επιθετικο ποδοσφαιρο και θα το εχουμε (λεμε εμεις).

Θα ηθελα τελος να ευχηθω καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ και στον Αστερα Τριπολης.

Γεια και χαρα σας λοιπον.

1 σχόλιο:

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.