Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.........................

969.  Γκλαντμπαχ - Μαντσεστερ Σιτι.  Λεμε ναι στο οβερ με μια Γκλαντμπαχ που δειχνει να ζωντανευει και να παιρνει πλεον τα 'πανω της.  Και η Μαν. Σιτι μπορει να πετυχει τερματα εφοσον βεβαια δεχτει γκολ.   Καπου εκει θα δουμε μπαλα καλη πανω κατω με γκολ εκατερωθεν.  Η σελιδα λεει σσσσστ 3-3 σκορ.   Σε ειδικο στοιχημα αυτο.  Κραταμε το σημειο Χ στο 3,50.

977.  Σαχταρ Ντονετσκ - Παρι Σεν Ζερμεν.  Ναι.  Θα πετυχουν γκολ και οι δυο τους.  Στο θεμα νικητης αγωνα εμεις δινουμε Σαχταρ με το σημειο 1 στο 3,45.

979.  ΤΣΣΚΑ - Αιντχοφεν.  Χ.  3,70.  Εχει βεβαια και ντερμπι κατοπιν στην Ολλανδια εχει ομως και ψυχολογια καθως παιζει απλα και μεθοδικα.  Μπορει να κανει ισοπαλια ενω ρεαλιστικα η ΤΣΣΚΑ θα πιεσει για νικη.  Το 2-3 γκολ και γιατι οχι το 1-1 σκορ που σιγουρα φαινεται ευθραυστο καθως θεωρουμε οτι θα απειλειθει.  Αν γινει αυτο παμε με 4 εως 6 γκολ.  Μην σας μπερδευω παμε με το 2-3 γκολ και το 1-1 σκορ.

981.  Γιουβεντους - Σεβιλλη.  Να στρωσει τον κωλο της η μεγαλη κυρια να παιξει καλυτερα και να παρει την νικη απο την Σεβιλλη.   Νικη ημιχρονου.  Το σημειο 1/1 απο εμας.  Παντως να τα λεμε ολα φοβομαστε την Γιουβε μην κατσει και χαλαρωσει γιατι οι αλλοι ειναι Ισπανοι και θελουν προσοχη.  Ωριμη σκεψη το σημειο 1 ημιχρονου και σε ειδικο στοιχημα 1/1.

978.  Μαντσεστερ Γιουν. - Βολφσμπουργκ.  Αν σκοραρει η Βολφσμπουργκ που θα σκοραρει τοτε το οβερ ειναι εφικτο.   Το 4-6 γκολ επισης απο ενα ματς που οσο θα ειναι 2-1 θα πιεζομαστε να κανει το 3-1 η Μαν. Γιου.  Ναι αυτο παιζουμε.

968.  Αστανα - Γαλατασαραι.  Χ.  3,15.  Ο σκορακιας βαλθηκε να μας τρελανει.  Λεει οτι δεν θα μπει γκολ.  Μωρε ασε το 0-0 και ανεβασε το σκορ ας πουμε δηλ. 1-1 η 2-2 τιποτε αυτος.  Θα παιξει αφλογησια.

Θα μας βρειτε και στο http://www.simosshow.blogspot.gr καθως συμπορευομαστε και σημερα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.