Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΟΛΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ..............................

2697.  Ατλετικο Μινειρο - Ιντερνασιοναλ  (1,48-3,60-5,20).  Υπαρχει προιστορια υπερ της Ιντερνασιοναλ μεγαλη και με αυτο σαν κριτηριο θα παμε ευθεως σε θετικο αποτελεσμα ασχετα εαν η Ατλ. Μινειρο ειναι πιο πανω στην βαθμολογια και παιζει καλα.   Το Χ επιλεγουμε σαν τελικο αποτελεσμα και ο σκορακιας βγαζει το 1-1 σαν τελικο αποτελεσμα με τον Ημιχρονοπουλο Τελικιδη να παιζει το 1/Χ.

2698.  Σπορτ Ρεσιφε - Αβαι.  Με Χ/1 υπολογισαμε αυτη την συναντηση.   Εαν θελουμε να επιλεξουμε σκορ θα παμε με το 2-1 της γηπεδουχου.

2699.  Τοροντο - Νεα Υορκη.  Nα δουμε θα φαμε τα μουτρα μας;   Θα 'θελα να 'ξερα τι μας βαλατε αυτο το μεγαλο 2πλο της Νεας Υορκης σαν γριφο περι του ποιος θα νικησει!!!   Το σημειο 2 για την Νεα Υορκη στο 2,55 που εχει με το μερος της και την προιστορια.  

2714.  Ατλ. Παραναενσε - Κρουζειρο.  Θα τολμησουμε να παμε με το 1-1 σαν σκορ τελικο και φυσικα με το σημειο Χ με αποδοση στο 2,90 παρ' ολο που η γηπεδουχος δεν εχει καλη φορμα.  Για να τα λεμε εξω απο τα δοντια το μομεντουμ δειχνει 2πλο.  Ολα μοιρασμενα μεταξυ τους (σχεδον) με αυτον τον γνωμονα παμε για το Χ σαν τελικο.

Καλημερα και ολα να πανε καλα.
Γεια και χαρα σας.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.