Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ " ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ " ΣΗΜΕΡΑ..................

Ακομη μια ημερα θα πορευθουμε με την σελιδα (κεντρικη) του SIMOSSHOW http://simosshow.blogspot.gr/ για την σημερινη ποδοσφαιρικη βραδια στην Ευρωπη.

136.  Ζενιτ - Τορινο.  (1,55 - 3,60 - 5,25).  Ματσαρα θα δουμε στο πρωτο σημερινο παιχνιδι αυτο αναμεσα στην Ζενιτ και την Τορινο.  Φαβορι οπωσδηποτε ειναι η Ζενιτ ωστοσο η Τορινο θα παει για την τρελα της να παιξει το ποδοσφαιρο που ξερει και οτι βγει.  Εμεις λεμε ναι στο γκολ γκολ , ναι στο OVER και απλα το Χ ημιχρονου με το οριακο για εμας 1 τελικο και ενα σκορ τυπου   3-2 - 3-1; Παντως αν η Τορινο εχει διαρκεια τρεμε Ζενιτ.   Το θεμα ειναι αν αιφνιδιασει (1-1 ημιχρονο).

137.  Βολφσμπουργκ - Ιντερ.  (1,60 - 3,60 - 4,75).  Θελω να δω πολλα γκολ καθως ειναι ενα παιχνιδι που υποσχεται κατι τετοιο.    Η Ιντερ λεμε να μπει δυνατα να αιφνιδιασει και αν λεμε αν κλεισει προηγουμενη το ημιχρονο τοτε θα παμε με την αντεπιθεση διαρκειας της Βολφσμπουργκ να το γυρισουμε.  Απο 2 σε 1 ημιχρονο τελικο για ειδικο στοιχημα.  Μηπως ομως και δεν το γυρισει η γηπεδουχος;  Ο Σκορακιας μας το λεει αυτο καθως παιζει το 2-2 σκορ.  Καντε τα κουμαντα σας ως προς το σημειο τουλαχιστον! 2/1; η 2/Χ ;  Το 2-2 σαν Σκορ.  Η σελιδα τελικα στο 2/Χ ελεω σκορακια.

139.  Ντνιεπρ - Αγιαξ.  Αυτο και μονο που μας εδειξε η Ντνιεπρ εως τωρα το διχως αλλο μας κανει να παμε τουλαχιστον στην ισοπαλια.  Το Χ θα παρουμε με 3,25 αποδοση.  Ο Αγιαξ;  Ναι , ομαδα με αξιες.

141.  Εβερτον - Ντιναμο Κιεβου.  Θα την φοβηθει την Εβερτον η ομαδα του Κιεβου;  Μολις δει οτι δεν ειναι και κατι γερο θα βγει μπροστα.  Το θεμα ειναι να το πιστευει.  Αν ναι , τοτε θα σκοραρει.  Μετα;   Μετα θα κατσει πισω και!!!   Η Εβερτον να φερει το ματς στα ισια και καπου εκει να δουμε ματς καλο.  Λεμε λοιπον στο 1-1 (αν παει ετσι) η Εβερτον να καμψει την αντισταση της Ντιναμο και αυτο γιατι η Ντιναμο δεν θα ξερει να κανει διαχειριση σωστη και θα πελαγωσει.   Το 2-1 σαν σκορ και το 2/1 ημιχρονο τελικο.
Oχι οτι κι εδω δεν παιζει το 2/Χ.  Λεμε ομως.  Ανατροπες ο κωδ. 137 και ο κωδ. 141.

143.  Φιορεντινα - Ρομα.  Σε ενα προσεκτικο παιχνιδι η Ρομα εχει πιθανοτητες να κρατησει σε χαμηλο τεμπο το ματς και να διατηρησει δικο της ρυθμο.  Ειδικα εαν προηγηθει τοτε δεν χανει.  Λεμε ναι στο 1-1 σκορ και συνεπως το σημειο Χ με αποδοση στο 3,15.

Καταθεση σκεψης ολοκληρωτικη.   Μακαρι να ειμαστε μεσα επ ακριβως.
Δεν θα δουμε κατι αλλο και θα παιξουμε την πενταδα.  Κατι ψιλα και στο live στα γκολ που ειδαμε πρωτα.
Καλο ποδοσφαιρικο βραδυ που ετσι κι' αλλιως αναμενεται απο ολους εμας με ιδιαιτερο ενδιαφερον.

Να ειστε καλα.  Γεια σας και χαρα σας........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.