Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ << ΜΠΑΛΑ >> ΣΗΜΕΡΑ........................

134 ΣΠΕΤΣΙΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ 2(2.65)
142 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 4-6 ΓΚΟΛ (2.90)
119 ΦΙΤΕΣΕ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2-3 ΓΚΟΛ (2.20)
117 ΤΟΥΡ-ΜΠΡΕΣΤ 2(2.25) 
3-4 σύστημα ή όποιος θέλει καρφί

Φιλος της σελιδας μας απο το Face Book και της ομαδας μας Καθε μερα μαζι το δυνατο χτυπημα στο χτυπημα κανει την πρωτη του παρουσιαση στον χωρο μας.    Ειναι καλοστεκουμενο το δελτιο του και αξιζει αναρτησης.   Τα συμπερασματα δικα σας.

********************************************
133.  Λεβερκουζεν - Στουτγκαρδη.  1,40 -  4,15 - 5,75.  Ναι η Λεβερκουζεν ειναι καλυτερη ομαδα απο την Στουτγκαρδη και δεν ειναι μονον εφετος που η διαφορα ειναι χαωδης.  Ειναι πολλων ετων η διαφορα.  Πλην ομως οσο κακη και αν ειναι η Στουτγκαρδη ζοριζει την Λεβερκουζεν και οταν χανει το κανει με το ζορι.  Λεμε αν χασει με μια πρωτη εκτιμηση να χασει με 2-1 σκορ ενω αν ειναι να τσιμπησει κατι τις να παρει το Χ που ειναι ανεβασμενο με ποσοστο στο 4,15!!!    Διαλεγετε.  Εμεις;  Φισικα και παιζουμε το σημειο Χ μιας και ειναι κοκκινο το ματς (μονό).  Το σκορ στο 2-1 συμπεριλαμβανεται και στα υπολοιπα σκορ μας.
********************************************

132.  Νις - Γκινγκαμπ.  Ηταν και αυτη η επταρα που φιλοδωρησε η Νις μεσα στην Γκινγκαμπ.   Οσο παικτουρα μου η Νις δεν ειναι καλα σαν ομαδα αλλο τοσο η Γκινγκαμπ εδω μεσα δεν φτουραει.  Αν πανε με σκοπο να παρουν εκδικηση τοτε εχουν ελπιδες.  Ομως και παλι δεν ειναι σε καλο φεγγαρι.  Ισοπαλια δεν ληγει με τιποτε λεμε εμεις οποτε παμε με την εδρα (over) και το 2-1 σαν σκορ.

134.  Σπετσια - Λιβορνο.  Η Σπετσια σκοραρει και το ξερουμε.  Η Λιβορνο πουλαει ακριβα το τομαρι της.  Να μπλοκαρει τα ατου της γηπεδουχου και να κανει την ζημια.  Το σημειο 2 με 2,65.

136.  Νιουπορτ Καουντι - Τσελντεναμ.  Χ.  3,20.  Λογικο το κοβω το 1-1 σκορ.  Εκει σταματαω.

148.  Κρουσερο Ντελ Νορτε - Ολιμπο.  Κακη η Ολιμπο κακη και η γηπεδουχος.  Να κανει το βημα παραπανω η Ολιμπο.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 3,00.

Αυτα για σημερα.  Δατς ολ που λενε .
Γεια σας και χαρα σας.........................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.