Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ '' ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ '' ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

125.  A.E.K - Ολυμπιακος Πειραιως.  (3,65-3,25-1,90).
Η αναβολη με τον Πανθρακικο λογω ακαταλληλοτητας  του γηπεδου στην Κομοτινη εδωσε την ευκαιρια να ξεκουραστουν πληρως οι ερυθρολευκοι και να ειναι πανετοιμοι για το ματς του κυπελλου με την ΑΕΚ.    Η σελιδα θεωρει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει ο Ολυμπιακος το εμποδιο ΑΕΚ.     Αυτη την φορα λεμε θα περασει αγωνιστικα ο Θρυλος και θα αποδειξει οτι ειναι καλυτερος της φιλοδοξης ΑΕΚ.  Μιας ΑΕΚ που εχει καιρο να αποδειξει οτι εγινε (γινεται) ισχυρη.
Να με συγχωρησουν οι φιλοι της Ενωσης ομως αυτο βλεπω στο ματς κυπελλου.  Συγχωρεμενα.
Ναι.  Το παιχνιδι θελει δεν θελει θα παει στα νευρα και αν ξεφευγει θα πεσουν κοκκινες καρτες.
Για μια φορα ας ειναι ηρεμα τα πνευματα να μην χαθει ανθρπινη ζωη.    Παιχνιδι ειναι και τιποτε παραπανω.   Σημερα νικητης ο Α αυριο νικητης ο Β.   Για να μπορεσουμε και εμεις να θαυμασουμε τις προσπαθειες των 22 ποδοσφαιριστων ομως χρειαζεται και η πενηνταρισια διαιτησια.   Ας ειναι φιφτι φιφτι και να κερδισει ο καλυτερος.   Το σημειο 2 απο εμας στο 1,90.

126.  Γκροντιγκ - Στουρμ Γκρατς.  Στο 1-1 λεμε γκολ της Στουρμ Γκρατς και 1-2.  Ναι στο 2-3 γκολ και ναι στο 2πλο του 2,35.

130.  Μπλακμπερν - Μπολτον.   Δυσκολο ματς.   Μας δειχνει την Μπλακμπερν να μην μπορει να παρει ευκολα πλεον νικες πλην ομως οταν παιζει με την Μπολτον εκστασιαζεται.   Την Μπολτον να παιζει ελευθερα και να παιζει την κοντρα αφοβα αψηφοντας τα μετοπισθεν της.   Αυτο μας δινει κινητρο για την εδρα αλλα μην της βγει το ματς της Μπολτον;   Λεμε λοιπον πως οχι.  Εδρα και αρκετουτσικα γκολ θελουμε.  Απο το 2-1 να φυγουμε και να παμε στο 3-1; στο 4-1;  Διαλεχτε!!!
Προσοχη.  Οπως προειπα επικινδυνο ματς αλλα μα βγαζει εδρα απο την ανεμελια της Μπολτον.
Το σημειο 1 με αποδοση στο 1,80 (1/1).

=========================
=========================
ΩΡΑ  16.20.
=========
=========

128.  Μπαγερν Μοναχου - Σαχταρ Ντονετσκ.  Κανεις δεν λεει οτι δεν ειναι δυνατη ομαδα η Σαχταρ.  Τι μπορει ομως να κανει η δολια απεναντι στην Μπαγερν Μοναχου!!!  Η Μπαγερν συνηθιζει να κερδιζει απο ημιχρονο.  Λεμε 2-3 γκολ , λεμε 1/1 ημιχρονο τελικο και το 2-0 σκορ απο ενα γκολ σε καθε ημιχρονο.   Ερωτηματικο η Σαχταρ.  Ομως την βαζουμε να χασει με το τιμητικο γι αυτην σκορ 2-0.

129.  Τσελσι - Παρι Σεν Ζερμεν.  Θελουμε και πρεπει να δουμε μια αλλη Παρι και ετσι να γουσταρουμε το παιχνιδι.     Η Τσελσι  να βρει τον μπελα της , να αιφνιδιαστει και να γυρισει πισω.  Εκει οπου θα χτυπησει (λεμε εμεις) η Παρι.  Αν δεν την υπερ εκτιμησει θα την καταπιει την Τσελσι.
Να μην σταματησει ομως την επιθετικοτητα της και να συνεχισει.  Ο σκορακιας μας το βγαζει 1-3 σκορ.  Θα παρουμε το σημειο 2 ελπιζοντας οτι η Παρι δεν θα μπλοκαριστει απο το ονομα.  Και επειδη αυτο το διαστημα παιζει με αξιωσεις γιατι να μην ανοιξει την αμυνα των γηπεδουχων;  Το σημειο 2 με αποδοση 3,65.

Κατι αλλο δεν ειδαμε.
Δεν ξερουμε αν κανουμε κατι καλο , εκεινο ομως που θελουμε ειναι να δουμε καλο ποιοτικο ποδοσφαιρο και να χαρουμε το βραδυ μας με μπυριτσα και καλη ποδοσφαιρικη παρεα αναλυωντας τον αγωνα σαν να ειμαστε μεσα και εμεις στον αγωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.