Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΙΑ ON LINE JUST NOW. . . . . . .

140.   Αρσεναλ - Μονακο.   Οι γηπεδουχοι το διαστημα αυτο παιζουν καταπληκτικα σε αντιθεση με την Μονακο που η ποιοτητα της δεν την επιτρεπει να κανει μεγαλα ονειρα. Και ομως κατι με (μου)  λεει οτι η Αρσεναλ που βλεπω και με ευχαριστει να την παρακολουθω δεν εχει το μεταλο να συνεχισει.    Το σημειο παει στο Χ απο εμας στο 3,75.
 (Σουπιας).

141.  Λεβερκουζεν - Ατλετικο Μαδριτης.  Η γηπεδουχος βρισκεται στο 70% των δυναμεων της.  Οι φιλοξ/νοι απο την αλλη περιπου στα ιδια.   Το 70% της γηπεδουχου με το 70% της φιλοξ/νης δεν ειναι το ιδιο μιας και η Ατλετικο χρηζει φαβορι απο εμας για να σηκωσει ακομη και το βαρυτιμο τροπαιο.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,35.

151.  Λεγκια Βαρσοβιας - Αγιαξ.  Πριν το πρωτο ματς ημουν σιγουρος οτι η Λεγκια θα τον αποκλεισει τον Αιαντα.  Μεσολαβησαν ομως δυο πραγματα.  Το 1ο ηταν η διακοπη της Λεγκια παρ' ολο που το αντιληφθηκα αργα και το 2ο ειναι η πολυ καλη της αποδοση στο ματς με τον Αγιαξ.   Το σημειο 1 με 2,00 αποδοση και ισως την δουμε εως τον τελικο που γινεται στην Πολωνια.



142.  4-6 γκολ.
141.  2-3 γκολ.
140.  Γκολ γκολ.

Τελειωσαμε για σημερα.
Γεια σας και χαρα σας............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.