Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΠΟΛΗΣ Ο ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ.


Ο Πολης ο κρεοπολης φιλοξενειται σημερα στην σελιδα μας.  Ειναι επι των ειδικων συνθηκων και παντος καιρου.
ντιναμο κιεβου=3-1.μπεσικτας=2-1.λεγκια=3-1.καλημερα!!!!!!!!!

Δευτερη προταση του φιλου μας Γιωργου Τσολ....ου.
Δειτε την φωτο δεξια του αρθρου.

161.  Σπορτινγκ Λισ. - Βολφσμπουργκ.  Με το μυαλο μας στο γκολ γκολ οπωσδηποτε και με την ανησυχια να πετυχει νικητηριο γκολ η ο ενας η ο αλλος.  Επιλογη μας το 2-3 γκολ ενω παρακινδυνευμενα θα εδινα το 2-1 σκορ.  Αν μεινει λιγη ωρα θα φοβαμαι το 2-2.  Παιζουμε το 2-3 γκολ και με τολμη το 2-1 σκορ.
153.  Ντιναμο Κιεβου - Γκινγκαμπ.  Το γκολ γκολ για δυο ομαδες που λογικα και θα το επιδιωξουν και θα το καταφερουν
160.  Ολυμπιακος - Ντνιεπρ.  Αν δεν μπει καλα ο Ολυμπιακος ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια απο τους φιλαθλους του να τον κραξουν και να τον αποσυντονισουν.   Αυτο οσο θα διαδραματιζεται θα δωσει κινητρο στην επικινδυνη Ντνιεπρ που θα βγει με αξιωσεις.  Το σημειο 2 με αυτην την σκεψη μονον και μονον.   Αν ομως μπει δυνατα και σκοραρει απο τα πρωτα λεπτα;   Τοτε θα τα παρουμε πισω απο το LIVE στο επομενο γκολ Ολυμπιακος και προκριση του.   Σαν σημειο για στοιχηματισμο το 2πλο ημιχρονου.   Εεεεε ναι ρε φιλε !!!
154.  Σαλτσμπουργκ - Βιγιαρεαλ.   Θα παρω Σαλτσμπουργκ.  Ειναι παρορμητικη πιεζει και αν βρει λιγο χαμενη ειδικα στην αρχη του αγωνα την Βιγιαρεαλ ισως την ξεκανει στο τακα - τακα.   Εμεις εδω λεμε 2-0 ημιχρονου την ωρα που ο τυπος γραφει για 2πλο!!!   Το σημειο 1 η επιλογη μας με αποδοση στο 2,45   Αν μπουνε γκολ παμε με τα 4-6.   Ομως το σημειο μας ειναι της εδρας.

Καλο απογευμα και καλο δελτιο να συνταξετε.
Γεια σας και χαρα σας......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.