Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ.......................

101.  Παρι Σεν Ζερμεν - Τσελσι.  Η Παρι εχει το γκολ και αυτο απο εμας κρινεται αναγκαιο στην προσπαθεια στηριξης του 1σσου.  Η Τσελσι  θα κρατησει οσο μπορει ανεπαφη την εστια της και πιστευουμε οτι το ημιχρονο θα κυλησει χωρις γκολ (0-0).      Στο Β' Ημιχρονο η Παρι θα θελησει να πιεσει παραπανω και εκει ειναι που θα δουμε το γκολ της νικης (λεμε εμεις).  Το ματς το εχουμε για Χ/1 ημιχρονο τελικο και με 1-0 σκορ.  Το σημειο 1 με 2,55 αποδοση.

102.  Σαχταρ Ντονετσκ - Μπαγερν Μοναχου.    Δεν υπαρχει ελπιδα για την Σαχταρ να παρει κατι καλο απο την συναντηση αυτη.  Η Μπαγερν λιγο μας τα μπερδευσε με 2 ατυχα αποτελεσματα εδειξε καποιες αδυναμιες ομως η Σαχταρ δεν ειναι ικανη να χτυπησει την Μπαγερν ακομη και αν εχει εντοπισει που ποναει η φιλοξ/νη.  Το σημειο 2 στο 1,33 δεν μας απασχολει διοτι το ποσοστο ειναι τιποτενιο.      Λιγα γκολ (εως 2) επιλεγουμε.  

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

103.  Καρντιφ - Μπλακμπερν.  1.  2,35.
106.  Μπριστολ Σιτι - Πιτερμπορο.  Να σκοραρουν και οι δυο στο Α' ημιχρονο και να ληξει 1-1 ενω στην επαναληψη να μετρησει η προιστορια και να παρει την νικη η γηπεδουχος.  Η Πιτερμπορο παιζει καλα την κοντρα.    Το 2-2 σκορ επιλεγει ο σκορακιας μας.  Το Χ στο 3,50.
109.  Σκανθορπ - Τσεστερφιλντ.  Παμε μας λεει ο κυριος σκορακιας να παρουμε το 2-2 σκορ στον αγωνα αυτον.  Και οι δυο ομαδες λυσαρες για γκολ.  Αυτο ισως τους φερει στο 2-2 σκορ που επιζητουμε.  Το Χ στο 3,15.

Αυτα για σημερα.
Να ειστε καλα και με ελπιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.