Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ...http://simosshow.blogspot.gr/

141.  Ελσινκι - Μιλικοσκι.  Πειστικοτατο το Ελσινκι ακομη και για νικη ημιχρονου , ομως το Μιλικοσκι δεν μας επιτρεπει να αγνοησουμε την μαχητικοτητα του.  Θα επιλεξουμε το Χ Ημιχρονου και ας φαινεται 1/1 το ματς.  Εμεις το Χ Ημιχρονου λεμε.

Στις 22.00 θα δουμε το ματς αυτο αναμεσα στην Λας Παλμας και την Νουμανθια.  Θεωρω πως αν καποια ομαδα πετυχει γκολ αυτη θα ειναι στο Α' Ημιχρονο η Λας Παλμας.   Για το αν πετυχει ισοφαριση η Νουμανθια Ημιχρονου λεμε παλι ναι , οποτε το παμε στο 1-1 Ημιχρονου δηλ. ζηταμε το σημειο Χ Ημιχρονου.  Ετσι λεμε λεμε !!!

Η Βιτορια Μπαια στο τελος να παρει το ματς απο την Ατλετικο Νασιοναλ.   Λεμε 2 Ημιχρονου ενω στην επαναληψη να το γυρισει η γηπεδουχος και να παρει το ματς με ανατροπη.  Απο 2/1 σε ασσο τελικο.   Ετσι λεμε λεμε !!!

Λιμπερταδ με Ριβερ Πλειτ.  Αν η Λιμπερταδ κανει δευτερο γκολ θα παρει και το ματς.  Λεμε ναι στην εδρα και στο 2,50 αποδοση.  Το 1-0 η το 2-1 σαν σκορ. Δυσκολα ξε-δυσκολα πρεπει να καμψει την αντισταση της ικανης Ριβερ Πλειτ.  Για να δουμε λεμε !!!

Σαντος και Μποταφογκο μπορουν να ερθουν σε ισοπαλια.  Πανω κατω κανουν ειναι ισοδυναμες και θα κινηθουμε με την ισοπαλια που μας βγαζει η ασκηση.   Το Χ με αποδοση στο 3,35 λεμε !!!  Το 1-1 προτεινομενο λεμε !!!

Αυτα τα ολιγα για σημερα.
Σταδιακα θα μπαινουμε στους αγωνιστικους ρυθμους ακριβως οπως μας εχετε συνηθισει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.