Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ......................

198.  ΠΑΟΚ - Φιορεντινα.    Καθως η ωρα ειναι 19.00 δηλ. λιγη ωρα πριν την εναρξη του αγωνα κανουμε και εμεις συνδεση.
Θα δουμε εναν ΠΑΟΚ οπως τον αφησαμε καλο , επιθετικο και να μην επιτρεπει να του κανουν ευκαιριες.    Να μην λεμε πολλα εμεις εδω θα παιξουμε 2-1 σκορ τον δικεφαλο του Βορρα.   Το OVER επισης και το γκολ γκολ.

213.  Τοτεναμ - Αστερας Τριπολης.  Αλλη μια προκληση για τον δικο μας Αστερα.   Αυτην την φορα δοκιμαζεται στην ΑΓΓΛΙΑ.  Τι ονειρο ειναι αυτο που ζουνε οι Αρκαδες!   Και γιατι οχι στο 1-0 της Τοτεναμ να μην ισοφαρισει;   Το 2-3 γκολ.   Θα επιλεξουμε με ρισκο το 1-1 σκορ.   Η Τοτεναμ οσο δεν μπορει να μαρσαρει εχουμε τυχη.   Παντως εβαλε απο κατω με 1-0 την Σαουθαμπτον κι' αυτο λεει κατι.  Ελεγε και πριν απο μονο του το πραμα , ομως λεμε να παμε με τους Αρκαδες και το 1-1 σαν σκορ , το σημειο Χ με αποδοση στο 5,00 και;    Δεν νομιζω να εχει μεινει κατι αλλο!

196.  Λιλ - Εβερτον.  Δεν εχει στανιο η Λιλ δεν μπορει να κανει την διαφορα η Εβερτον.   Και απο ενα γκολ (1-1) να τελειωσουν να κανουμε παρτυ.   Για να δουμε ομως τι θα δουμε σε λεω !

199.  Ριεκα - Φεγιενορντ.  Θα παρω το σημειο 1 με αποδοση στο 2,20.   Η Φεγιενορντ να σκοραρει και η Ριεκα να παρει το ματς με 2-1 σκορ.

211.  Παρτιζαν - Μπεσικτας.  Ο Σκορακιας παει στο 2-1 σκορ και νικη για την Παρτιζαν.   Η Μπεσικτας δεν λεμε οτι ειναι κακη , απ' εναντιας μαλιστα.   Ομως δινουμε αριστερα την παρτιδα καθως η Παρτιζαν ειναι στην εδρα της κουρδισμενη μηχανη.   Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,60.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

194.  Ααλμποργκ - Ντιναμο Κιεβου.  2.  1,75.
199.  Ριεκα - Φεγιενορντ.  2-3 γκολ.
208.  Ιντερ - Σεντ Ετιεν.  Χ Ημιχρονου.
212.  Σαλτσμπουργκ - Ντιναμο Ζαγκρεπ.  Χ2 Διπλη ευκαρια.

Γεια σας και καλη επιτυχια στον Παναθηναικο με οτι καλυτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.