Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

EUROPA LEAGUE TODAY NIGHT.

Το Τσαμποινς Λιγκ αφηνει σημερα την σειρα του για το Γιουροπα Λινγκ.   Ωραιο μπελα βαλαμε στο κεφαλι μας.  Ευχαριστο ομως!     Το κακο ειναι οτι λογω εργασιας δεν μπορω να θαυμασω ζωντανα τους αγωνες και ετσι τους βλεπω εναν εναν αργοτερα.   Μα ετσι κι' αλλιως το σημειο και την ροη του αγωνα το διαβαζουμε πριν το παιχνιδι οποτε ειναι σαν να το εχουμε δει.   Μακαρι να ειναι και σημερα ετσι.
  Θα ξεκινησουμε λοιπον την βολτα μας απο τον ΠΑΟΚ που μεσα στην Γκινγκαμπ παει για να παρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το ματς.  Ενας ΠΑΟΚ που τρομαξε καπως μονον στο ματς με τον Απολλων Καλαμαριας οπου και εχασε 1-0 για το κυπελο Ελλαδας.   Κατα τα αλλα συνεχιζει να σπερνει τρομο με τις εξαιρετικες του εμφανισεις και τις τεσσαρες που τις εχει σε ημερησια διαταξη.   Ποτέ ο Παοκτσης φιλαθλος δεν ειχε την χαρα να βλεπει την ομαδα του καθε Κυριακη να παιρνει το ματς απο ημιχρονο και μαλιστα με διαφορα αρκετων γκολ.  Ποτέ.  Ετσι;   Βεβαια το επιπεδο ειναι πεσμενο μιας και δεν υπαρχουν ομαδες στην Σουπ.(α) Λιγκ ομως τι τον νοιαζει τον Αγγελο;
Σημερα θα παιξει με μια Γκινγκαμπ που ειναι στον πατο των Γαλλων.  Η γηπεδουχος οσο κακη κι' αν ειναι βγαζει ποιοτητα ομως χανει τα ματς.    Ο ΠΑΟΚ θα μπει στο γηπεδο , θα πρεσσαρει ψηλα και θα κανει απλα την δουλεια του.   Δεν βλεπω αλλο σημειο εκτος του 2πλου.   Τα 2 γκολ του ΠΑΟΚ θα κρατησω.   Σκορ δεν δινω γιατι αν ο ΠΑΟΚ κανει δυνατο ματς μπορει να φτασει και παλι τα 4 γκολ.   Ομως ειπαμε.   Η Γκινγκαμπ ειναι καλουτσικη και κατω απο αυτο το γεγονος απλα θα παρω το σημειο 2.  Πιθανον το 0-2 . 1-2 σαν σκορ .

Παμε Πορτογαλια ακριβως με την ληξη του δικεφαλου οπου η Εστοριλ θα παιξει με τον δικο μας ΠΑΟ.    Μετα το χθεσινο καζο στους Ολυμπιακους << φιλους >> του ο Παναθηναικος ειναι ετοιμος να παιξει και να παρει οτι του αξιζει σημερα.
Η Εστοριλ παιζει την κοντρα στην εδρα της και βγαινει ξαφνικα μπροστα με δυο τρεις μπαλιες.   Εκει θα θελησει να χτυπησει τον ΠΑΟ.   Δεν το κανει ομως καλα και ο καλος ΠΑΟ δεν εχει να φοβηθει τιποτε.  Μακαρι να μην μασησει.   Οπως ψυχολογω δεν θα μασησει.  Με το γεγονος οτι η Εστοριλ παιζει τσαπατσουλικα δινω προβαδισμα στον Παναθηναικο μας και το σκορ σαν τελικο αποτελεσμα στο 1-2.  Το σημειο 2 μεγαλουτσικο για τον παικτη στο 2,85.

Αστερας Τριπολης κυριοι.  Αστερας.    Προχωραει κανονικα και με τον νομο.   Παιζει ελευθερα , ψυχωμενα και βαζει την μπαλα στο πλεκτο παιρνοντας αυτο που διεκδικει.
Ο Αστερας ενα θεμα με την αμυνα του ειχε και το εφτιαξε.  Πως;  Αγωνιστικα και με καλυτερο δεσιμο (κοντα οι παικτες).   Θα παιξει με την Παρτιζαν που ειναι πολυ καλη ομαδα.   Αν δεν δει σοβαρα την αμυνα του θα μεινει πισω στο σκορ και δεν θα μπει ποτέ στο ματς.   Βεβαια αυτο για να γινει πρεπει οσο περναει η ωρα να δει η Παρτιζαν το αδυναμο κομματι του Αστερα.   Προβλεπω το κεντρο να εχει δουλια αρκετη και εν οσω ασκειται η πιεση απο την Παρτιζαν θα ερθει το κακο.  Για τον αν επανελθει ο Αστερας στο ματς ειναι στο χερι (κατ' εμας) της Παρτιζαν.   Η στηλη θα επιλεξει το σημειο 2 με 2,75 και μακαρι να μας χαλασει το δελτιο ο Αστερας !!!

Φεγιενορντ με Στανταρ Λιεγης.  Μ' αρεσει η Στανταρ Λιεγης και κανεις δεν λεει οτι το σημειο θα βγει επειδη μ' αρεσει.   Η Φεγιενορντ θα προσπαθησει να φτιαξει τα κακως κειμενα.   Η Στανταρ γρηγορη μπροστα και καλουτσικη στην κυκλοφορια της.   Το Χ2 μοιαζει (για εμας) πιο σιγουρο ομως επειδη θα μικρυνει το σημειο σαν διπλη ευκαιρια θα επιλεξουμε το σημειο Χ με 3,50 θεωροντας οτι θα ανεβει η γηπεδουχος και θα δειξει κατι τις απο την αιγλη της.  Οχι ομως και να μας χαλασει το σημειο !

Θελουμε τον Απολλωνα Λεμεσσου να κανει κατι μεσα στην Βιγιαρεαλ και το λεμε αυτο γιατι προκειται για μια τσαμπουκαλεμενη ομαδα.  Μην τον φοβαστε τον Απολλωνα.  Θα βρει τροπο να το αποδειξει.   Εδω παει το Χ2 διπλη ευκαιρια.   Και βεβαια παιζει με τα κιτρινα υποβρυχια.  Εεεε και ;;

Τορινο με Κοπεγχαγη.   Ολα με το ζορι.   Καλο ειναι αν ασχοληθουμε να παρουμε το Χ ημιχρονου.   Το 1,50 μπορει να λεει την αληθεια , μπορει ομως και οχι. Δεν θα ασχοληθω.  Αν θελησω να το κανω θα παρω το 2-3 γκολ και αυτο με το ζορι π.χ 1-0 . 2-0.   Το Χ/1 ημιχρονο τελικο;   Καλο ειναι ρε παικτη.  Παρτο αν θελεις να το μεγαλωσεις και να τα παρεις κανονικα και χοντρα.   Καντο πραξη σε ειδικο δελτιο.

Ειδικο δελτιο.
Γκινγκαμπ - ΠΑΟΚ.  0-2 σκορ.
Εστοριλ Παναθηναικος.  1-2 σκορ.
Τορινο - Κοπεγχαγη.  Χ/1 Ημιχρονο Τελικο.

Εν αναμονη του συνεργατη μας του Σουπια που πηγε να παρει 50 Ευρω απο το συστημα.   Εφοδια ειναι για να << τουφεκισουμε >> σημερα.

Ελσινκι 1.
Παρτιζαν.  2.
Διναμο Ζακρ.  2.
Εστοριλ.  Χ.
Λοκερεν.  1.
ΤραμπνζονσπορΧ.
Τορινο.  1-0 σκορ.
Αυτα επελεξε ο Σουπιας και αυτα παιτηκαν.
Γεια σας.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.