Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΤΣΕΛΣΙ VS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.



113.  Σουντσβαλ - Χαμαρμπι.  1.  2,40.  Μπορει η Σουντσβαλ αν πετυχει 2ο γκολ να παρει το ματς.  Εξαιρετικα δυσκολο ομως παμε με αυτο το σεναριο.  Για 2-1 σκορ.  ***  3-1 τελικο.
114.  Ατρομητος Αθηνων - Παναθηναικος.     Εδρα καλη ο Ατρομητος θα βρει εναν Παναθηναικο στα γουστα και στα γ

λεντια.   Να παρουμε το σημειο 1 Ημιχρονου.   Αλλιως 1 Τελικο.  Η και τα δυο μαζι!!!  Σκορ επιλογης μας το 2-0.
119.  Π.Α.Ο.Κ - Αστερας Τριπολης.  Παει για Τσαμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ και θελει να νικαει τα ματς.   Κακο κλιμα οπου εχασε με κατω τα χερια το κυπελο απο τον Παναθηναικο με το βαρυ γι αυτον σκορ 1-4.    Το κακο παραγινε οπως ισχυριζονται οι φιλοι του δικεφαλου και εκαναν <<πεσιμο>> στους παικτες με αποτελεσμα να επελθει τριγμος και το κλιμα να ειναι αρνητικο.    Μπορει ο Αστερας να επωφεληθει την κατασταση αυτην με εστω το Χ και την αποδοση του στο 3,90 πλεον.
122.  Τσελσι - Ατλετικο Μαδριτης.  Αφου το 'πε ο Μουρινιο ρε !!!   Απο την μια εχουμε την Τσελσι που λογω Μουρινιο ξερει να παιζει την Ατλετικο και απο την αλλη εχουμε την Ατλετικο Μαδριτης να παιζει μπαλα πολυ καλη και να θελει να παρει θεση για τον μεγαλο τελικο.   Βαζουμε μπροστα την Τσελσι με νικη επι της Ατλετικο Μαδριτης.      Ειναι εκεινο το 1-4 που θολωνει τα νερα και φοβιζει καπως τους Αγγλους το 2012.   Κατα τα αλλα περιμενουμε παιχνιδι τακτικης απο τον Μουρινιο.   Τα σκορ που παιζουν ειναι.  1-0 - 2-0 - 2-1.   Μπαλα γουσταρουμε παμε με το 2-1 σκορ.
123.  Χαλιφαξ - Κεμπριτζ.  1.  2,10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.