Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΓΙΟΥΒΕ OVER. ΣΕΒΙΛΛΗ 4-6. ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ.........................

141.  Βαλενθια - Βασιλεια.  Αυτο το 3-0 ειναι το μεγαλο χαρτι της Βασιλειας οπου πηγαινει στην Ισπανια με μια ανεση που μπορει να βγαλει ακομη και νικηφορο αγωνα και εδω.   Οι νυχτεριδες ειναι σε δυσκολο Ευρωπαικο βραδυ και το γνωριζουν.   Οσο η ωρα θα περναει χωρις γκολ τα λαθη θα διαδεχονται την προσπαθεια και θα βγαινει μπερδεμενη εικονα στον κοσμο.   Οι φιλοξ/νοι να σκοραρουν να προσπαθουν ακομη και για νικη ομως δινουμε το σημειο Χ με 4,00 αποδοση.

142.  Γιουβεντους - Λυων.  Μπορω να δωσω ενα σκορ τυπου 2-1 υπερ της Γιουβε.   Η Λυων θα το παλαιψει και ειναι για εμας σιγουρο ξανα οτι χρονο με τον χρονο και ωρα με την ωρα θα πεφτει αγωνιστικα.   Με Ημιχρονο ακομη και 2πλο τολμαμε ενω παιζουμε στο Β' Ημιχρονο την ολικη ανατροπη.  2/1 Ημιχρονο Τελικο.   Το 2-3 γκολ επισης.

144.  Σεβιλλη - Πορτο.  1,75 - 3,55 - 3,55.  Το βλεπεις και λες Χ2 πληρωμενη και εμαι ο.κευ.   Το διαβαζεις και λες!   Με (μου) βγαζει εδρα ομως την προκριση μετεωρη.   Στοιχηματζης εισαι.   Πονγρα σκεφτεσαι.   Εδρα πολυ καλη η Σεβιλλη και οσο το σκορ θα ειναι στο 2-1 η αναγκη ενος ακομη γκολ θα αναγκασει την υστατη προσπαθεια στους Σεβιλλιανους.   Εκει θα κτυπησει η Πορτο.   Το 2-2 σαν σκορ παιζουμε και το σημειο Χ με 3,55.   Το 1/Χ Ημιχρονο Τελικο επισης.

143.  Μπενφικα - Αλκμααρ.  Χειρουργικη εμφανιση η Μπενφικα αναμενεται να παει γατισια στο ματς.   Θα κλεισουμε με Χ Ημιχρονου το παιχνιδι.  Προχωραμε τον αγωνα και βλεπουμε δυσκολια.
Η Αλκμααρ μπορει να σκοραρει και η Μπενφικα επισης.   Το γκολ γκολ για τους συντηρητικους.

138.  Νορτζελαντ - Κοπεγχαγη.  2.  2,20.
139.  Γουοκινγκ - Κεμπριτζ.  Χ.  3,30.   Πιο πολυ για 1-1 σκορ κανει.  Ο Σκορακιας ομως μας λεει για 1-2 σκορ/
140.  Νταρτφορντ - Γκρισμπι.  Χ.  3,35.   Για 1-1 σκορ.
===========================================
===========================================

ΩΡΑ αναρτησης του φιλου και συνεργατη της σελιδας μας 21.00.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΓΙΟΥΒΕ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ολα over

Καλο βραδυ στους φιλους της σελιδας απο ακρη σε ακρη και σε ολον τον κοσμο.
Θα δωσουμε μαχη για κατι καλο σημερα.
Γεια σας και αγαπημενοι......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.