Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ..........................................

Η Ατλετικο Μαδριτης σε ιστορικης σημασιας παιχνιδι.  Ναι στην Ατλετικο που θα θελησει να πεταξει εξω τα ιερα τερατα του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου , της ομαδας που εκανε ολον τον κοσμο να μιλαει γι' αυτην και μονον γι' αυτην.
Προσεκτικη ομαδα σε ολες τις γραμμες της η Ατλετικο θα κανει και παλι το ιδιο παιχνιδι.   Μην βγει η Μπαρτσελονα δυνατα μπροστα γιατι θα το πληρωσει ακριβα στην κοντρα.   Στα νευρα θα παει το ματς καθως θα ψαχνουν και οι δυο την τρυπα της βελονας για να νσκοραρουν.   Ετσι το βλεπουμε και το καταθετουμε.   Στα τελευταια μεταξυ τους εχουν κρεσεντο ισοπαλιων.   Εμεις τους παμε παραταση.   Εκει ποιος θα περασει δυσκολευει.   Παντως ελαφρια γερνουμε στην Μπαρτσα.
Το σημειο Χ με 3,30 αποδοση και το σκορ για 1-1 με προηγουμενη την Μπαρτσα.

Η Μπαγερν Μοναχου με την Μαντσεστερ Γιουναιτεντ οπου μετα το 1-1 στην Αγγλια ειναι σε δυσμενη θεση και αυτο που θελουν ειναι να σκοραρουν και να προσεξουν τις επελασεις τοσο απο την αριστερη , οσο και απο την δεξια πτερυγα της αμυνας.
Οι Βαυαροι θελουν διακαως την προκριση για να αποδειξουν σε ολους οτι το τροπαιο δεν το αφηνουν σε αλλα χερια.    Ο Σκορακιας δινει 2-1 σκορ.
Η Μαν. Γιου αυτο που πρεπει να κανει ειναι να εκμεταλευτει την φορμα που εχει βρει και την ανεση πλεον ως προς το σκοραρισμα της.    Και πρεπει οπωσδηποτε να χτυπησει στην κακη λειτουργια και στον ληθαργο που βρηκε τους Βαυαρους.   Τα παιχνιδια τους δεν βγαζουν ουσια και ο κοσμος το καταλαβαινει αυτο.    Υπαρχει ανησυχια αλλα και αισιοδοξια ταυτοχρονα.

Δεν θα δουμε κατι αλλο μα κυριως δεν θα δουμε πιστευω αυτο που ειδαμε εχθες.  Δηλ. την Ντορτμουντ και την Τσελσι να τα δινουν ολα οντως!!!   Μονο τα σκορ απετυχαν ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΚΟΡΑΚΙΑ!
Καλημερα σας και το βραδυ ξανα στην T.V.
Γεια σας.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.